mamaplus

Unde poți organiza o ședință foto de Crăciun? Lista studiourilor foto din Chișinău

-
//
19.11.2021

Dacă încă mai stați pe gânduri și încă nu știți cum să vă organizați vacanța de iarnă, o idee bună ar fi să optați pentru o ședință foto de familie într-un studiou foto profesionist din Chișinău.

mamaplus

Tradiția de a organiza ședințe foto de familie este respectată din generație în generație, pentru că acele fotografii frumoase se transformă în amintiri unice. Ședința foto de familie nu înseamnă doar niște fotografii clasice, ci și fotografii vii care arată momentele speciale din viața voastră. Aceste momente le veți păstra în albumul de familie și vă veți bucura să le răsfoiți peste ani. Fotograful profesionist va avea grijă să surprindă toate emoțiile voastre și ale copiilor și dragostea pe care o purtați în suflet. În studioul foto veți petrece timpul foarte frumos alături de familie, iar rezultatul final vă va surprinde plăcut.

MamaPlus.md a pregătit lista cu studiouri foto amenajate în spiritul sărbătorilor de iarnă, perfecte pentru a organiza ședințe foto de familie.

Toate prețurile indicate mai jos sunt valabile la data publicării articolului: 19.11.2021

Studioul foto LIKE STUDIO

mamaplus

Studioul a lansat deja seria de ședințe foto de Revelion, cu decorațiuni speciale în câteva locații. Studioul foto pune la dispoziție și haine care pot fi închiriate (rochii, inclusiv rochii mamă-fiică, pulovere), pentru a vă scuti de griji în plus în ceea ce privește vestimentația pentru ședința foto. Toate ședințele au loc doar cu înregistrare prealabilă.

Prețuri:

 • închiriere studiou de luni până vineri - 450 lei/ora;
 • sâmbătă-duminica - 500 lei/ora;
 • serviciile fotografului + 650 lei.
 • Prețul unei ședințe foto cu fotograf - 1350 леев (luni-vineri), 1500 леев (sâmbătă, duminică). În preț sunt incluse închirierea studioului, serviciile fotografului și toate fotografiile editate. Sunt admise 5 persoane în studiou, iar dacă este vorba despre un grup mai mare - 50 lei/persoana. 

Telefon: +373 069 831 066
Adresa: Chișinău, bd. Mircea cel Bătrân, 21

Facebook

Photostudio Procopiuc Irina

mamaplus

V-ați gândit vreodată la o ședință foto pentru întreaga familie? Fotograful de familie Procopiuc Irina vă invită la o ședință foto de Crăciun într-un studiou amenajat frumos, cu decorațiuni unice, care vă vor teleporta în atmosfera minunată a sărbătorilor de iarnă. Studioul dispune de recuzită, costume și accesoriile necesare pentru o ședință foto de familie.

Preț:  se stabilește în dependență de perioada organizării ședinței foto.

Ședințele foto de Revelion sunt organizate în perioada 15.11.2021 - 30.01.2022:

 • Sala «Kevin» - 2000 lei
 • Sala "Rudolph" - 1500 lei

Ședințele foto au loc doar cu înscriere prealabilă care poate fi făcută pe pagina de Facebook.

Adresa: Chișinău, str. București, 60, oficiul 32

Facebook

Ședință foto de Revelion în studioul LOFT13

mamaplus

Echipa studioului foto LOFT13 este un adevărat laborator de creație care poate genera idei frumoase și proiecte inedite, planificându-le până la cele mai mici detalii. 220 de metri pătrați pentru ședințe foto creative și 4 zone foto superbe.

Prețuri: ședință foto de Revelion (doar cu fotograful studioului) - 1550 lei/ora. Editarea a 80-110 poze timp de 5 zile lucrătoare.

Telefon: +373 (60) 713 666
Adresa: Chișinău, bd. Moscova, 21 [Mezon] / Bloc 6 / etaj 6

Site
Facebook

Ședințe foto de sărbători la MY STORY PHOTO STUDIO

mamaplus

O adevărată feerie de sărbători la My Story Photo Studio! Este locația unde prinde aripi povestea voastră de Crăciun, pe care o veți admira în mai multe fotografii superbe. Studioul foto a deschis sezonul ședințelor foto de sărbători 2021-2022 cu noi zone tranformer cu mai multe elemente de decor fantastice. De asemenea, studioul vă pune la dispoziție și certificate cadou pe care le puteți oferi în dar rudelor și prietenilor voștri.

Preț: închirierea studioului foto 600 lei/ora (fără fotograf)

Ședințele foto se organizează doar cu programarea prealabilă.

Telefon: +373 078 280 022
Adresa: Chișinău, str. Nicolae Costin, 44/2

Facebook

Ședințe foto de Revelion la Wooden Studio

mamaplus

Wooden Studio organizează ședințe foto de poveste cu ocazia sărbătorilor de iarnă! Decorațiunile superbe vă vor oferi o experiență inedită, iar rezultatul final vă va impresiona. Fotograful Valeria Griskina vă garantează o avalanșă de emoții pozitive și fotografii de colecție.

Ședințele foto se organizează doar cu programare prealabilă.

Telefon: +373 0697 82 877 

Facebook fotograf
Facebook studioul foto

Ședință foto dedicată sărbătorilor de iarnă la HOME STUDIO

mamaplus

Studioul foto a pregătit un decor stilat și unic pentru ca ședințele foto de Revelion, cu întreaga familie, să se desfășoare într-o atmosferă de basm! 

Prețuri:

 • luni-joi: 550 lei/ora;
 • vineri-duminică: 600 lei/ora.

Ședințele foto se organizează doar cu programarea prealabilă.

Numere de telefon: +373 068 276 000, 069 224 475
Adresa: Chișinău, str. Socoleni, 1

Facebook

Ședințe foto de Revelion în studioul Fotomax.md

mamaplus

Studioul foto FOTOMAX vă propune spre închiriere săli cu tematica Revelion, în care aveți două variante de decor, LED și lumini de studiou. Studioul foto dispune în total de 5 săli cu tematica sărbătorilor de iarnă, iar fiecare dintre acestea se deosebește prin stilistică, culori și decorațiuni. 

Prețuri:

 • închirierea studioului foto “Tiffany Christmas" - 400-500 lei/ora;
 • ședința foto "Tiffany Christmas" - 1200 lei (în preț este inclusă închirierea sălii + fotograf. 20 fotografii editate și toate fotografiile originale);
 • închirierea sălii “ SCANDINAV Christmas” - 400-500 lei/ora.

Ședințele foto se organizează doar cu programarea prealabilă.

Telefon: +373 060 699 662
Adresa: Chișinău, bd. Moscova, 21

Site
Facebook

Decorațiuni de Revelion pentru ședințe foto - IN Foto Studio

mamaplus

Noul studiou foto este gata pentru ședințe de familie într-un cadru de poveste. Studioul a pregătit un decor de sărbători: brazi naturali, masa de sărbătoare și multe cadouri pregătite cu dragoste pentru voi. Grăbiți-vă să faceți o programare. Înscrierile se fac până pe data de 15 ianuarie.

Ședințele foto se organizează doar cu programarea prealabilă.

Telefon: +373 0684 97 604
Adresa: Chișinău, str. Columna, 170

Facebook

Ședințe foto de sărbători la ArtStage studio

mamaplus

Art Stage Studio - studiou foto profesionist care vă pune la dispoziție câteva săli tematice. Designul locației este potrivit pentru ședințe foto de familie. Atmosfera din studiou, elementele de decor, precum și interiorul confortabil și cald vă vor crea o experiență de vis.

Ședințele foto se organizează doar cu programarea prealabilă.

Preț: închirierea studioului foto 500 lei/ora (fără fotograf)

Telefon: +373 0672 33 733
Adresa: Chișinău, bd. Moscova, 21 

Facebook

Ședințe foto în studioul A STORY

mamaplus

Atmosferă de poveste, decorațiuni în stilul sărbătorilor de iarnă și alte elemente speciale vă vor crea dispoziția de Crăciun în familie. Studioul foto vă pune la dispoziție câteva săli pentru ședințe foto. De asemenea, puteți închiria și pulovere cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Ședințele foto se organizează doar cu programarea prealabilă.

Prețuri:

 • închirierea studioului luni-vineri - 450/500 lei/ora;
 • vineri-duminică – 500/550 lei/ora;
 • serviciile fotografului: 800 lei/ora (pozele le veți primi în 3-4 zile).

Telefon: +373 796 67 585
Adresa: Chișinău, str. Independenței, 28/1

Facebook

Atmosfera sărbătorilor de iarnă la ANNA VLAH STUDIO

mamaplus

Dacă vă doriți să trăiți o experiență plăcută, apelați la serviciile studioului foto ANNA VLAH. Ședințele foto de sărbători reprezintă ocazia potrivită pentru a petrece timpul frumos în sânul familiei, iar fotografiile se vor transforma în amintiri frumoase. Studioul vă pune la dispoziție decorațiuni în spiritul sărbătorilor de iarnă, cu două zone foto superbe, în nuanțe albastru-verde, luminițe și alte elemente. 

Ședințele foto se organizează doar cu programarea prealabilă.

Telefon: +373 0600 06 167

Facebook

Ședințe foto de Revelion la Studioul foto Felinar

mamaplus

Studioul foto FELINAR vă invită la ședințe foto de familie și de cuplu, într-o atmosferă de sărbători și o locație confortabilă în centrul capitalei.

Ședințele foto se organizează doar cu programarea prealabilă.

Numere de telefon: +373 0797 51 127, 076 063 509
Adresa: Chișinău, str. Columna, 145, etajul 2

Facebook