mamaplus

Cum să alegi și de unde să cumperi un tort în Chișinău? Lista patiseriilor și a producătorilor autohtoni

-
//
02.12.2021

De câteva ori pe an, suntem în căutarea unui tort - fie că este vorba despre o zi de naștere, un eveniment de familie sau o altă ocazie specială. Primul lucru pe care ni-l dorim este ca tortul să fie gustos și frumos. Dacă este vorba despre o eveniment amplu, atunci designul tortului poate face diferența. Un cofetar iscusit poate transforma un desert obișnuit într-o adevărată operă de artă, ceea ce poate stârni ropote de aplauze.

 

mamaplus

Torturi pentru copii

Micii sărbătoriți sunt cei mai reticenți și atenți clienți. Tocmai de aceea, cofetarii au grijă ca tortul să fie decorat cu figurinele personajelor din desenele animate, filme sau comicsuri. Este foarte important ca figurinele să fie executate cu maximă exactitate, astfel încât să corespundă așteptărilor sărbătoritului. Cât despre ingredientele tortului pentru copii, acestea ar trebui să fie naturale și proaspete: blaturi ușoare din pandișpan cu cremă de brânză sau iaurt, fructe și pomușoare. Este adevărat că majoritatea copiilor adoră torturile-curcubeu, însă fiți foarte atenți, pentru că mulți dintre ei pot fi alergici la coloranții alimentari.

Torturi de nuntă

Tortul de nuntă este unul dintre cele mai importante elemente din cadrul acestei ceremonii. Tocmai de aceea, miresele petrec atât de mult timp în căutarea tortului perfect. Este adevărat că rochia de mireasă cere și mai mult timp, dar tortul de nuntă este la fel de important. Tortul de nuntă clasic ar trebui să fie rotund și decorat cu flori vii.

Torturi pentru petreceri corporative

Orice eveniment important din cadrul unei companii se termină, în mod normal, cu un tort festiv. La alegerea acestui tort ar trebui să se opteze pentru gusturi cât mai neutre, care ar fi pe placul majorității oaspeților: pandișpan cu vanilie și cremă de brânză cu fructe, ciocolată, caramelă, etc. Decorul va conține neapărat logo-ul companiei sau sloganul evenimentului. Forma tortului poate fi aleasă în funcție de domeniul de activitate al companiei: o mașină - dacă este vorba despre un salon auto, un pieptene - dacă vorbim despre un salon de înfrumusețare, etc. Ideea și designul torturilor corporative rămân la discreția clienților.

Torturi ”pentru adulți„

Torturile tradiționale ”pentru adulți” sunt destinate atât pentru cuconade sau petrecerea burlacilor, cât și pentru alte evenimente la care copiii nu au acces. Umplutura și designul tortului pot fi alese în funcție de doleanțele clientului și posibilitățile sau recomandările patiseriei.

MamaPlus.md prezintă în continuare lista patiseriilor și a producătorilor autohtoni de torturi, care vă vor face sărbătoarea mai colorată și gustoasă.

Toate prețurile indicate mai jos sunt valabile la data publicării articolului: 02.12.2021

Torturie patiseriei Colibri.md

mamaplus

Compania UNGAR SRL, producătoare de torturi și deserturi sub marca comercială COLIBRI, a fost fondată în anul 1997. În prezent, UNGAR este unul din lideri în fabricarea produselor de patiserie. Sortimentul COLIBRI conține peste 100 de denumiri de torturi, prăjituri, biscuiți și copturi. Cofetarii UNGAR sunt mereu axați pe extinderea sortimentului, prin crearea unor deserturi noi și îmbunătățirea celor existente. În anul 2019, pentru prima oară în Moldova, UNGAR începe producerea în masă a două serii de torturi premium – torturile pe bază de mousse și torturile NOSTALGIE care conțin ingrediente 100% naturale de calitate înaltă.

Una dintre direcțiile în care funcționează cu succes UNGAR este fabricarea deserturilor la comandă: torturi pentru nunți, botezuri, petreceri în familie și Candy Bar. Torturile la comandă sunt produse în diverse mărimi și forme, fiind decorate în conformitate cu tematicile petrecerilor. Acest torturi sunt atât de apetisante, gustoase și elegante, încât vor înfrumuseța orice eveniment, fiind livrate mereu la timp. Dacă vrei să faci o comandă de tort online, intră pe site-ul adelun.md și în scurt timp va fi efectuată livrarea.

Numere de telefon: +373 069 888 222, 068 077 077
Adresa: Chișinău, str. Gh. Madan, 87/7

Site
Facebook

Torturi pentru ocazii speciale de la Ciao Cacao

mamaplus

Ciao Cacao este brandul autohton apreciat de iubitorii de dulce. Compania tinde să le ofere clienților săi doar produse de calitate înaltă care corespund tuturor cerințelor și standardelor. Ciao Cacao confecționează torturi personalizate din ingrediente naturale. Greutatea minimă a tortului la comandă - 2 kg. Termenul minim pentru confecționarea torturilor la comandă individuală - de la 4 zile. 

Prețuri:

  • Tort cu un singur nivel (greutate: 2 kg) de la 600 lei,
  • Tort pentru copii (decor din pastă de zahăr și biscuiți, greutate: 2 kg) de la 600 lei,
  • Tort de nuntă (grautate: 6 kg) de la 2100 lei.

Numere de telefon: +373 60 777 748 (Viber); +373 022 811 811
Adresa: Chișinău, str. Arborilor, 21

Site
Facebook

Torturi de la Granier

mamaplus

Cafeneaua Granier propune un sortiment larg de produse de patiserie: deserturi, croissante, plăcinte și alte delicii. În meniu puteți găsi și o varietate mare de torturi, cu o aromă și un gust deosebit. Torturile Granier sunt disponibile la comandă. 

Preț:  400 lei
Telefon: +373 78 800 223

Site
Facebook

Torturi de autor de la Morpho Desserts

mamaplus

Torturile marca Morpho Desserts vor înfrumuseța orice masă, pentru că au un design deosebit și sunt preparate din ingrediente 100% naturale, conform unor rețete exclusiviste. Torturile de autor vor completa perfect evenimentul tău, iar cofetarii profesioniști vor ține cont de fiecare detaliu. Ai la dispoziție o varietate de umpluturi care cu siguranță vor fi pe gustul invitaților tăi.

Adresa: str. M. Eminescu, 51/2
Telefon: +373 68 787 878

Facebook

Patiseria franceză Delice d’Ange

mamaplus

Patiseria franceză DÉLICE D’ANGE a fost creată în septembrie 2003. Din momentul creării sale a cucerit inimile tuturor celor ce sunt pasionați de dulciuri. Zilnic, vă stă la dispoziție o gamă vastă de delicii rafinate: croasanți și chifle apetisante, irepetabilele Macarons, o mare varietate de înghețată, torturi și prăjituri cu cele mai diverse umpluturi și creme, și în special – multă, multă ciocolată!

Torturile Délice d’Ange sunt create după rețete unicale, ce se deosebesc prin structură selectă şi gusturi inedit de rafinate. Le puteti savura atât în incinta patiseriei, cât şi la comandă, ținând cont că sunt baza torturilor exclusive. Urmează doar să îndepliniți trei paşi: să alegeți tortul după gustul dvs, să luați legătura cu administratorul la nr. 078 888 440 și să vă exprimați toate doleanțele.

Preț: torturi la comandă - 300 lei/kg

Adresa: Chișinău, str. 31 august 1989, 117/2
Telefon: +373 78 888 440

Site
Facebook

Torturile produse de patiseria Creme De La Creme

mamaplus

În patiseria Creme de la Creme poți face comandă de torturi pentru orice eveniment. Patiseria pune la dispoziția iubitorilor de dulciuri o gamă largă de gusturi și arome. Toate ingrdientele sunt naturale și proaspete.

Adresa: Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 98A
Numere de telefon: +373 22 222 011, +373 60 229 777

Facebook

Torturi DULCINELLA

mamaplus

Compania Dulcinella a fost înființată în anul 2005 la Chișinău și își are ca domeniu principal de activitate producerea și realizarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie. Torturile de la Dulcinella te vor încânta prin aroma și gustul lor irepetabil.

Preț: de la 400 lei/kg. Prețul este stabilit în funcție de umplutură și gradul de dificultate al preparării tortului.

Adresa: Chișinău, str. Albișoara, 68
Numere de telefon: +373 060 025 858, 062 100 211

Site
Facebook

Torturi de autor de la patiseria Vanille

mamaplus

Patiseria "Vanille" are un sortiment mare de torturi și deserturi pentru fiecare gust. Nu ați gustat niciodată ceva mai gustos și mai natural, poate doar în copilărie. La prepararea torturilor se folosesc doar produse naturale și proaspete: lapte, frișcă naturală, smântână, brânză Mascarpone, ouă, miere, unt, fructe de pădure proaspete, nuci.

Preț: de la 350 până la 450 lei/kg. Prețul este stabilit în funcție de umplutură și gradul de dificultate al preparării tortului.

Adresa: Chișinău, bd. Dacia, 31
Numere de telefon: +373 60 742 015, +373 22 57 19 32

Site
Facebook

Torturi la comandă Bisquit Cafe

mamaplus

Bisquit Cafe a fost fondată în anul 2009 și vă propune torturi exclusiviste care vă vor încânta papilele gustative, iar invitații vor rămâne impresionați de gustul și aroma lor naturală. La perfectarea comenzilor, clienții le pot cere cofetarilor un design la dorință care poate include logo-ul companiei, niște figurile sau o inscripție specială.

Adresa: Chișinău, bd. Moscova, 20
Numere de telefon: +373 022 329 545, +373 79 470 643

Site
Facebook

Deserturi italiene și torturi la comandă de la patiseria Panna Cotta

mamaplus

Cafeneaua “Panna Cotta” a câştigat încrederea clienților săi, grație răsfățurilor aromatice. Oaspeții sunt alintați cu ceaiuri rafinate, cafele aromate şi tot felul de băuturi, prezentate intr-un meniu cu totul special. "Panna Cotta" vă oferă, de asemenea, o gamă variată de deserturi delicioase italiene, cum ar fi: cannoncino cu cremă de vanilie, coşulețe cu brânză dulce mascarpone, moretti cu cremă sabayon şi de ciocolată şi desigur, bezele cu cremă de migdale, care-ți vor lăsa gura apă. Toate produsele de patiserie, printre care şi diverse torturi, pot fi preparate şi la comandă.

Preț: torturi la comandă - 390 lei/kg. Prețul este stabilit în funcție de umplutură și gradul de dificultate al preparării tortului.

Adresa: Chișinău, str. mitropolit Bănulescu Bodoni, 22
Telefon: +373 022 200 515

Facebook

Torturi la comandă de la patiseria Ciocolatiera

mamaplus

Ciocolatiera este o cafenea drăguță cu o atmosferă caldă și primitoare unde poți savura cele mai gustoase deserturi. Patiseria produce și torturi la comandă pentru diverse evenimente. Unicitatea, eleganța și creativitatea sunt factorii principali pe care se bazează cofetarii de la Ciocolatiera, iar clienții sunt mulțumiți de calitatea înaltă a deserturilor.

Adresa: Chișinău, str. Ion Creangă, 66
Telefon: +373 079 161 717

Facebook

Torturi la comandă Cookies.md

mamaplus

Cookies.md propune o serie de torturi unice, torturi tradiționale și cele mai populare deserturi. Patiseria pune accent pe calitate și abordare individuală față de fiecare client. Cofetarii aleg cele mai proaspete și naturale ingrediente pentru a prepara deserturi gustoase și aromate. Tocmai de aceea, torturile se prepară în exclusivitate la comandă. Clienții pot face comandă de torturi pe site, unde pot găsi o varietate de torturi cu umpluturi și design diferit.

Telefon: +373 688 51 025

Site
Facebook