mamaplus

Zodii care sunt mame grozave. Se dedică în totalitate copiilor

-
//
02.11.2023

Deși există un top cu zodii care sunt mame grozave, adevărul este că fiecare semn zodiacal și fiecare mamă are propriul stil de parenting și propriile abilități speciale. Iar astrologia poate indica cele mai bune calități pe care le ai pentru a fi părinte.

mamaplus

Desigur, Racul este numit mama Zodiacului deoarece este hrănitor în mod natural. Este motivat de emoții și de viața de acasă. Și în comparație cu zodiile care sunt de exemplu cele mai bune soții, orice zodie poate fi o mamă grozavă în felul ei, transmite catine.ro.

Mamele muncesc din greu pentru a se asigura că își cresc copiii corect. Multe dintre ele sunt mame singure și, deși pare că le este greu, fac o treabă grozavă. Copiii lor știu că mamele lor le sprijină în orice clip și că vor face orice pentru ei.

Chiar dacă am stabilit deja că fiecare mamă este specială în felul ei, unele semne zodiacale par puțin mai calificate pentru acest „job” decât altele. Totul e în funcție de personalitatea lor.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Mamele din zodia Pești sunt genul de mame care le insufla o apreciere a artei copiilor lor. Își încurajează copiii să fie creativi.

Copiii unei mame Pești vor fi sensibili, visători și vor învăța să trateze ceilalți oameni cu bunătate și compasiune. Mamele Pești vor transmite o dragoste pentru natură, un sentiment de mândrie în a-i ajuta pe alții și un spirit independent.

Mama Pești poate nu știe cum să-și învețe copiii să-și transforme visele în realitate. Cu toate acestea, îi vor sprijini pe tot parcursul, în timp ce copiii lor încearcă să-și dea seama singuri.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Mamele Berbec țin programul copiilor lor ocupat cu lecții de muzică, sport, hobby-uri, activități sociale și tabere. Între timp, mama Berbecului are ea însăși un program plin.

Își dorește ca copiii ei să fie exploratori și să nu se sfiească în a încerca lucruri noi. Ea îi încurajează să facă față tuturor provocărilor și să lupte pentru ceea ce cred.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Mamele Gemeni pot vorbi despre orice cu copiii lor și nu au secrete față de cei mici. Copiii lor au abilități excelente de comunicare și sunt foarte conștienți de ceea ce se întâmplă în lumea din jurul lor.

Unul dintre lucrurile care o fac pe o mamă Gemeni atât de unică este capacitatea ei de a-și înțelege copiii, indiferent de sexul sau vârsta lor. Mamicile Gemeni dau cele mai bune petreceri și au mereu cele mai bune idei de întâlniri de joacă.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Mamele Capricorn vor lupta până la moarte pentru copiii lor. Capricornii sunt extrem de loiali și îi vor apărea întotdeauna.

Aceste mame iau foarte în serios educația. Ele vor să insufle copiilor lor o etică bună a muncii și să aibă disciplină și concentrare. Poți fi sigură că dacă copiii lor primesc o alocație, o câștigă făcând treburi și având grijă de frații lor. Mamele Capricorn sunt cel mai adesea mame care lucrează și uneori trebuie să li se reamintească să-și ia ceva timp pentru ele însele și să nu dedice fiecare minut liber familiei lor.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Mamele Taur sunt incredibil de răbdătoare, dar sunt foarte reale și cu picioarele pe pământ.

Mamele Taur pot fi încăpățânate, ceea ce poate duce la probleme atunci când copiii lor ajung în adolescență.

Taurul se asigură că copiii ei au o apreciere asupra frumuseții și a naturii. Deoarece poate fi predispusă la exces de mâncare și cheltuieli, trebuie să aibă grijă să nu-și hrănească în exces copiii sau că aceștia nu știu valoarea unui dolar.