mamaplus

Copil de 1 anișor, la un pas de moarte după ce a înghițit o cantitate mare de droguri

-
//
17.12.2020

Un băiețel a ingerat o cantitate semnificativă de droguri, în timp ce se afla alături de mama sa într-un apartament, în vizită, potrivit Daily Mail. Nefericitul eveniment a avut loc la data de 6 noiembrie. După ce a înghițit drogurile, copilul a început să vomite și și-a pierdut parțial cunoștința, au declarat polițiștii australieni.

Băiețelul în vârstă de un an a fost transportat la spital în stare critică. Potrivit rapoartelor poliţiei locale, pe baza testelor efectuate în spital, în corpul micuțului a fost descoperită o cantitate semnificativă de metamfetamină. Oamenii legii nu iau în calcul varianta că mama i-ar fi administrat
în mod voluntar substanţa respectivă. Cazul a avut loc în Australia.

Din fericire, după ce a primit tratament medical, copilul şi-a revenit complet. Acum, acesta se află în afara oricărui pericol. În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă. Oamenii legii vor să afle provenineţa drogurilor, precum şi felul în care au ajuns să fie ingerate de către băiețel. Mama copilului ar putea să primească până la şapte ani de închisoare, după ce a fost acuzată de neglijenţă, punând în pericol viaţa fiului său. La începutul lunii ianuarie a anului viitor, femeia urmează să se prezinte în faţa magistraților.