mamaplus

Ce mare s-a făcut fiica maestrului Nicolae Botgros! Nicoleta frecventează deja grădinița

-
//
01.06.2021

Dacă tot s-a făcut fetiță mare deja și a împlinit trei anișori la începutul lunii martie, fiica maestrului Nicolae Botgros și a interpretei de muzică populară Anișoara Dabija este gata să pășească pragul grădiniței. Pentru că este o etapă foarte importantă în dezvoltarea copilului, Anișoara a publicat câteva imagini noi cu Nicoleta, care este o fetiță drăguță și foarte stilată.

mamaplus

Nicoleta va frecventa o grădiniță privată din capitală, iar imaginile au fost apreciate de zeci de admiratori, care i-au urat mult succes fetiței. Cu siguranță, și frățiorii ei mai mari Alin și Cătălin o susțin pe micuță, iar mama ei nu are decât să se mândrească cu ea.

”Nicoleta face ce vrea și numai ce vrea. Câteodată mă prefac și eu și vreau să fiu mai rea, dar nu îmi iese nimic, pentru că ea știe cum să vină la mine, să mă sarute și îmi trece tot imediat... Ea este comoara noastră și dacă îl aude pe badea cântând, ea dansează, se rotește...”, povestește Anișoara Dabija.

mamaplus

Menționăm că Nicoleta a împlinit 3 anișori în data de 5 martie. Tatăl ei, renumitul lăutar Nicolae Botgros, a declarat de mai multe ori că este topit după ea și dintotdeauna și-a dorit să aibă o fiică.