mamaplus

Angelina Jolie și noul ei iubit au ieșit la o cină romantică

0
//
27.09.2021

Celebrul artist care a însoțit-o la cină pe Angelina Jolie este mai tânăr cu 15 ani decât ea, dar între ei este o legătură specială. Actriţa şi-a petrecut weekendul cu... cântărețul The Weeknd. Cam aşa s-ar putea rezuma episodul care alimentează acum zvonurile despre cea mai surprinzătoare idilă de la Hollywood.

Angie şi The Weeknd au ieşit împreună sâmbătă seară la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica - iar cei doi au petrecut la luxosul local italian mai bine de două ore şi jumătate. Partea cea mai interesantă a urmat, însă, după cină - când Angie s-a urcat în maşina artistului canadian şi au plecat spre casa lui, o vilă de 70 de milioane de dolari din Bel-Air.

mamaplus

Localul în care au luat cina romantică pare să aibă o însemnătate aparte pentru inedita pereche, fiindcă aici au fost văzuți prima dată împreună pe 30 iunie. Atunci s-a scris despre prima lor cină romantică.

Luna următoare, pe 10 iulie, cei doi au fost din nou fotografiați împreună la un concert privat din Los Angeles.

Acum este a treia oară când sunt văzuți petrecându-şi timpul împreună - iar de această dată au făcut gestul de a ieşi în public alături cât se poate de conştient, ştiind că vor fi fotografiați în acelaşi loc. Această alegere - cât mai ales faptul că după cină au plecat spre casa lui - nu fac decât să dea apă la moară celor care vorbesc despre o nouă iubire în viața Angelinei.

Cu atât mai surprinzătoare cu cât între ei există o diferență considerabilă de vârstă, iar ea este cu totul alt gen de femeie decât fostele iubite ale lui The Weeknd - Selena Gomez şi Bella Hadid. Un apropiat susține că Angie şi The Weeknd sunt doar prieteni, dar că artistul nu a făcut un secret din faptul că îi place la nebunie de Angie - şi de multă vreme are o slăbiciune pentru ea. De altfel, The Weeknd s-a şi referit la senzualele buze ale Angelinei în versurile unuia dintre cântecele lui.

mamaplus