MOD DE PREPARARE
1. Încălziți cuptorul la 180 °C. Ungeți cu grăsime o formă rotundă de copt cu diametrul de 23 cm. Acoperiți cu hârtie de copt.
2. Topiți ciocolata cu apă într-un bol mic, pus la baia de apă, răciți.
3. Bateți untul cu zahărul cu ajutorul unui mixer electric, adăugați ouăle, câte unul, fără a vă opri din bătut. Adăugați făina cernută, cacao, migdalele și ciocolata topită.
4. Turnați compoziția obținută în formă, coaceți aproximativ o oră, până este gata. Lăsați 10 minute, apoi transferați blatul pe grilul cuptorului și răciți complet.
5. Tăiați în două blatul, ungeți cu gem. Puneți-l înapoi pe gril și ungeți cu toppingul. Încălziți restul de topping și turnați-l deasupra. Modul de preparare a toppingului: amestecând, topiți ciocolata împreună cu frișca într-un bol pus la baia de apă.