Supă minestrone de post

Supă minestrone de post

-
//
04.04.2017

În Italia, minestrone este o supă cu o cantitate mare de ingrediente – legume, orez sau paste. Cu toate acestea, minestrone este considerată o supă ușoară, cu legume de sezon. Ele sunt doar un pic prăjite în ulei de măsline, pentru a-și păstra aroma de prospețime. Doar în acest caz vom obține o supă minestrone italiană adevărată, cu gust consistent și aromă deosebită.

Supă minestrone de post

MOD DE PREPARARE

Tăiem cubulețe mici toate legumele și prăjim (cu excepția cartofului) în ulei de măsline, adăugând pe rând: ceapa, usturoiul, morcovul, ardeiul, vânăta, dovlecelul, roșia (curățată în prealabil de coajă). Adăugăm pasta de tomate. Într-o cratiță fierbem apă, adăugăm cartofii și fierbem câteva minute, apoi turnăm toate legumele din tigaie și fierbem alte 7 minute. La sfârșit adăugăm busuiocul și verdeața. Poftă bună!

Sursa