Rachel Ray este un editor renumit al revistei americane cu rețete culinare. Familia și tradițiile culinare erau la loc de frunte pentru părinții ei, care știau cum să adune la masă toți membrii familiei. Rudele din partea tatălui erau adevărați gurmanzi, iar bunelul mamei gătea zilnic pentru 12 membri ai familiei. Bagajul acestor tradiții culinare, obținut într-un astfel de anturaj a și determinat-o pe Reychel să-și aleagă meseria.
Lista ingredientelor:
¼ suc de ananas
1 lingură de masă de sos de soia
1 lingură mică de zahăr de trestie
1 cățel de usturoi tăiat mărunt
1 lingură de masă de ulei de susan
250 gr. de piept de pui (de la pui grill)
Varză chinezească
1 ardei gras roșu
¼ de ceapă roșie
Modul de preparare:
Pasul 1
Mai întâi trebuie preparat sosul. Pentru aceasta, într-o cratiță mică amestecați zahărul cu sucul de ananas, adăugați sosul de soia, usturoiul și uleiul de susan. Amestecul trebuie fiert și lăsat să se răcorească.
Pasul 2
Prăjiți un pic pieptul de pui, adăugând periodic sosul obținut.
Pasul 3
Ardeiul gras și ceapa roșie se tai pai.
Pasul 4
Salata se rupe cu mâinile
Pasul 5
Într-un bol mediu adăugați pieptul de pui, tăiat bucăți mici, ardeiul, ceapa și salata verde și sosul.