Această rețetă simplă, rapidă și delicioasă de pește își va găsi, cu siguranță, un loc în meniul dumneavoastră. Încercați și convingeți-vă!
MOD DE PREPARARE
1. Tăiați cu atenție fileul de cod în jumătate, de-a lungul acestuia.
2. Tăiați roșiile semiinele, iar cașcavalul – felii.
3. Aranjați jumătățile de cod sub formă de bandă, puțin petrecute una peste alta. Sărați.
4. Aranjați feliuțele de cașcaval deasupra peștelui, iar deasupra – bucățile de roșii.
5. Formați rulade, cu umplutura înăuntru.
6. Presărați pe o folie de aluminiu un strat de făină. Aranjați ruladele pe folie, una lângă alta.
7. Strângeți folia, sub formă de bomboană. Puneți pe o tigaie uscată și prăjiți 20-25 de minute, întorcând din timp în timp.
8. Răciți puțin, îndepărtați folia și decorați cu verdeață. Poftă bună!