MOD DE PREPARARE
Pasul 1
Pregătiți marinada: dați prin răzătoare sau tocați usturoiul, mărunțiți ardeiul, amestecați toate ingredientele. Aranjați pulpele, tăiate în jumătate, într-un container, turnați deasupra acestora marinada, amestecați, puneți capacul și lăsați la frigider pentru 24 de ore. Din când în când, agitați containerul.
Pasul 2
Înfierbântați uleiul în friteuză. Uscați puțin puiul și puneți bucățile în uleiul încins. Prăjiți, întorcând din când în când, timp de 15-20 de minute, în funcție de preferințe.
Pasul 3
Între timp, puneți toate ingredientele pentru sos într-o cratiță, amestecați și încălziți. Absorbiți excesul de ulei de pe pulpe cu ajutorul șervețelelor de hârtie. Puneți pulpele rumenite pe o farfurie, turnați sosul, amestecați și serviți.
Poftă bună!