Pastrama din piept de pui

Pastrama din piept de pui

-
//
22.09.2015

Pastramă din piept pui, delicioasă și exclusiv din ingrediente naturale, aceasta va înlocui cu siguranță produsele din carne din magazine pline cu adaosuri chimice, în plus, este foarte ușor de pregătit.

Pastrama din piept de pui

Mod de preparare:

  1. Se spală pieptul de pui și se pune într-un vas. Se toarnă peste el, se amestecă bine cu sare și se lasă în lapte timp de 2 ore.
  2. După trei ore, pieptul de pui se scoate din lapte, se usucă cu prosoape de hârtie și se leagă strâns cu ață culinară.
  3. Pregătiți sosul
  4. Se amestecă într-un vas separate: uleiul de măsline, mierea, sosul de soia, sucul de lămâie, nucșoara, boia de ardei și usturoiul pisat. Carnea de pui se îmbibă bine cu sos și se lasă la marinat timp de 10-15 minute.
  5. Apoi puneți pieptul de pui în forma de copt sau în tigaia în care ați așternut hârtie de copt și se dă la cuptorul preîncălzit la 220 de grade timp de 20 de minute. Opriți cuptorul și lăsați pastrama de pui acolo pentru încă 20 de minute.
  6. Scoateți pastramaua și lăsați-o să se răcească. Scoateți ața culinară. Tăiați-o în bucăți mici. Pastramaua de pui va ieși suculentă, aromată și delicioasă.

Pastrama din piept de pui

Pastrama din piept de pui

Pastrama din piept de pui

Pastrama din piept de pui

Pastrama din piept de pui

Poftă bună!

Pastrama din piept de pui

Sursa