Pentru cei care preferă carnea recomandăm adăugarea baconului prăjit și a parmezanului ras. Dacă serviți acest fel de mâncare ca salată, puteți folosi în calitate de dressing iaurt natural, în care să adăugați câteva picături de suc de lămâie.
MOD DE PREPARARE
1. Fierbeți orezul până este gata. Prăjiți într-o tigaie uscată, amestecând permanent, nucile de caju, până la apariția mirosului caracteristic și a culorii aurii, aproximativ 3 minute.
2. Pregătiți pesto. Mărunțiți în blender nucile, ruccola, cățelul de usturoi și adăugați uleiul de măsline (cantitatea de ulei poate varia în funcție de preferințe și consistență).
3. Tăiați ciupercile felii. Prăjiți-le la foc iute, în ulei de măsline.
4. Amestecați orezul, ciupercile și pesto. Condimentați cu sare și piper negru după gust. Și cantitatea de sos pesto poate varia în funcție de preferințele dumneavoastră.