Nuggets de pui

Nuggets de pui

-
//
01.04.2016

Bucăţele suculente de carne de pui în crustă crocantă nu înseamnă neapărat fast-food nesănătos. Nuggets-urile pregătite în casă sunt gustoase și folositoare. Dacă alegeți o garnitură ușoară, acestea se pot transforma într-o masă copioasă și foarte sănătoasă. ​

Nuggets de pui

MOD DE PREPARARE 

Nuggets de pui

1. Tăiați pieptul de pui fâșiii subțiri, perpendicular pe fibre.

Nuggets de pui

2. Dați cașcavalul prin răzătoare mică. Puteți folosi orice tip de cașcaval tare. Eu am folosit parmezan, cașcaval olandez și rossiiskii. În funcție de tipul cașcavalului, nuggets-urile au diverse nuanțe de gust, dar toate sunt delicioase.

Nuggets de pui

3. Bateți oul cu o furculiță până la omogenizare.

Nuggets de pui

4. Amestecați într-o farfurie făina cu sarea și piperul. Aveți grijă la cantitatea de sare, în special dacă cașcavalul este sărat. În cazul în care folosiți parmezan, puteți să nu sărați deloc. Treceți pe rând carnea prin făină, ou și cașcaval.

Nuggets de pui
5. Prăjiți bucățelele de carne la foc mediu până se rumenesc frumos.
Nuggets de pui 6. Nuggets-urile sunt gata! Serviți calde, cu orice garnitură de legume.  Nuggets de pui

Sursa