Bucăţele suculente de carne de pui în crustă crocantă nu înseamnă neapărat fast-food nesănătos. Nuggets-urile pregătite în casă sunt gustoase și folositoare. Dacă alegeți o garnitură ușoară, acestea se pot transforma într-o masă copioasă și foarte sănătoasă.
MOD DE PREPARARE
1. Tăiați pieptul de pui fâșiii subțiri, perpendicular pe fibre.
2. Dați cașcavalul prin răzătoare mică. Puteți folosi orice tip de cașcaval tare. Eu am folosit parmezan, cașcaval olandez și rossiiskii. În funcție de tipul cașcavalului, nuggets-urile au diverse nuanțe de gust, dar toate sunt delicioase.
3. Bateți oul cu o furculiță până la omogenizare.
4. Amestecați într-o farfurie făina cu sarea și piperul. Aveți grijă la cantitatea de sare, în special dacă cașcavalul este sărat. În cazul în care folosiți parmezan, puteți să nu sărați deloc. Treceți pe rând carnea prin făină, ou și cașcaval.