Fondant pentru micul dejun

Fondant pentru micul dejun

-
//
17.11.2014

Este o mâncare pentru amatorii de ouă prăjite, însă altfel preparate. Crusta rumenă, miezul moale și gălbenușul care curge – este pur și simplu delicios!

Fondant pentru micul dejun

Tigaia se încinge... Fondant pentru micul dejun
... se toarnă puțin ulei, se pune bucata de baghet, se toarnă oul în gaura făcută... Fondant pentru micul dejun
... se presează puțin cu degetele și se ține timp de câteva secunde, se condimentează cu sare și piper și se prăjește timp de 2-3 minute. Atent, cu o lopățică se întoarce repede și se prăjește sub capac încă 2-3 minute... Fondant pentru micul dejun
 

Atâta tot. Se pune pe farfurie și se servește cu becon.

Fondant pentru micul dejun

Sunt sigură că toți cunosc gustul unui ou prăjit, însă preparat astfel – este mult mai gustos. Poftă mare!

Fondant pentru micul dejun