Lista ingredientelor (pentru șase persoane)
* ananași rondele (1 borcan)
* mentă
* fileu de găină (6 buc.)
* ienibahar boabe
* ghimbir 30 gr.
* ardei chili 2 buc.
* miere 100 gr.
Pasul 1.
Fileul de găină se taie în fîșii lungi
Pasul 2
Ghimbirul, usturoiul, ienibaharul se mărunțește, se adaugă mierea și sosul de soia după gust. Trebuie să obțineți un gust picant-iute, însă nu sărat și nu dulce.
Pasul 3
Se toarnă sosul peste fileu și se lasă să se marineze pentru cîteva ore.
Pasul 4
Scobitorile se pun în apă, în caz contrar ele vor arde pe grill.
Pasul 5
Pe scobitori se înfinge ananasul din borcan. După care fileul de găină răsucit sub formă de șarpe și iarăși ananas. Se pregătește pe grill timp de 15-20 de minute.