Nu este oare visul oricărei gospodine să prepare un tort până fierbe apa pentru ceai? Este oare acest vis real? Acum da! Tot de ce aveți nevoie este să cunoașteți cele mai rapide rețete de tort!
Să pregătească un tort în 20 de minute este o misiune realizabilă pentru orice bucătar, atât cu experiență cât și fără prea mare experiență. Nu este nevoie de tehnici speciale sau trucuri ascunse, totul este foarte simplu! Torturile care pot fi preparate într-un timp scurt, pot fi foarte diferite: cu și fără coacere, cu diferite creme, etc. Rămâne doar să alegeți doar ceea ce preferă familia ta!
Deci, vă prezentăm cele mai rapide, dar și delicioase torturi, care sunt ușor de preparat, atunci când aveți oaspeți nepoftiți sau pur și simplu pentru tine, dacă ți-e poftă de ceva gustos.
Prima rețetă: Tort de ciocolată la microunde
Mod de preparare: Bateți cu mixerul la cea mai mică viteză ouăle cu zahărul, se adaugă cacao, se adaugă făină cu praful de copt și se bate până se omogenizează. Se toarnă în aluat laptele și untul, se amestecă, se toarnă într-o formă de copt (potrivită pentru cuptorul cu microunde, cel mai bine din silicon, care nu trebuie unsă). Pregătiți tortul la putere maximă, timp de 5 minute. Verificați dacă este gata cu o scobitoare din lemn (aceasta ar trebui să rămână curată). Toate produsele pentru cream se amestecă, se fierb la foc mic, se toarnă peste tort, se lasă să se răcească și se servește cu ceai.
Dacă doriți ca tortul să fie și mai delicios, preparați orice cremă brandy sau rom, tăiați tortul în jumătate și ungeți cu cream. Lăsați să se imbibe 2-3 minute.
Să prepari torturi delicioase acasă poate fi într-adevăr surprinzător de simplu! Așa arată toate rețetele colectate, inclusiv următoarele.
Rețeta a doua. Tort rapid cu gem
Mod de preparare: Bateți ouăle cu gemul și zahăr, sarea, se amestecă cu bicarbonatul stins în oțet. Ungeți forma de copt, se presară cu pesmeți sau griș, se toarnă aluatul, se pune în cuptorul preîncălzit la 200 de grade și se lasă timp de 15-20 min. În timp ce se gătește tortul, se pregătește crema sau siropul de fructe (se poate cu vin), apoi se taie tortul în 2-3 bucăți, se ung cu crema sau cu sirop. La dorință puteți turna crema peste tort.
Crema se poate face din 2 linguri de smântână cu 1 lingură de cacao / cafea și zahăr. Se pun la fiert, se adaugă 1 lingură de ulei, se amestecă și se toarnă peste tort.
Tortul rapid poate fi preparat de asemenea și din brânză de vaci, biscuiți, bezea, etc.
Rețeta a treia. Cheesecake rapid
Mod de preparare. Biscuiții se fărâmițează, se topește un pic untul, se adaugă biscuiții și se amestecă bine. În forma de copt, se pune un strat de biscuiți. Branza de vaci se amestecă cu sucul și coaja de lămâie și zahărul, se bate cu un mixer până se omogenizeaza, se pune peste biscuiți. Lăsați tortul timp de 30-40 minute la congelator, apoi se pune forma pe un prosop fierbinte umed, se răstoarnă pe un platou, se ornează cu semințe de rodie.
Rețeta a patra. Tort cu zefir
Mod de preparare. Se taie în jumătate zefirul. Se dau prin răzătoare bicuiții. Se amestecă laptele condensat cu untul. Se lasă puține nuci deoparte, iar restul împreună cu 2/3 din biscuiți se amestecă cu crema de lapte condensat. Zefirul se așează pe un platou, se acoperă cu cremă, din nou, se pune un strat de zefir și se toarnă deasupra cream. Tortul, se presara cu nucile și biscuiți rămași. Se pune la frigider.
Rețeta a cincea. Tort rapid cu nuci
Mod de praparare. Se macină nucile cu un blender sau alt dispozitiv. Cu un mixer se bat ouale cu zahărul, se adaugă nucile, se amestecă, se toarnă aluatul în forma de silicon, se pune la cuptor și se coace la putere maximă timp de 5 minute (daca puterea maximă este de 900W). Peste tort se toarnă orice fel de cremă și se decorează după gust.
Rețeta a șasea. Tort din brânză în tigaie
Mod de praparare. Se frământă toate ingredientele până se obține un aluat care se lipește de mâini. Se ia o mână de aluat și se formează un strat de 1-2 mm grosime, se întinde pe o tigaie și se prăjește timp de 1 minut. Foile obținute se pun una peste alta, și se ung cu cream la alegere.
Rețeta a șaptea. Tort "lapte condensat"
Mod de preparare. Framantați aluatul prin combinarea margarinei, fainei și smântânei, și se împarte în 6 părți egale, care se întind în foi egale. Foile se coc pe rând în cuptorul preîncălzit la 180-200 de grade. Se lasă să se răcească. Pentru cream se amestecă cu mixerul laptele condensat și untul topit, până se obține o cremă. Foile se ung cu cream și se pun una peste alta. Tortul se decorează cu ciocolată sau fructe.
Pregătirea unui tort, dacă se dorește, poate fi foarte rapidă, iar aceste rețete sunt foarte variate. Oaspeții neașteptați vor fi într-adevăr surprinși de un asemenea desert și cu siguranță vor face complimente bucătarului!