Cartofi pai (fără ulei)

Cartofi pai (fără ulei)

-
//
23.09.2015

Dacă copiii dvs preferă mâncarea de la McDonalds, încercați această rețetă pentru cartofii pai (mai puțin dăunători) pe care îi puteți pregăti acasă.

Cartofi pai (fără ulei)

Mod de preparare:

1. Se curăță cartofii, se taie bețe de 1 cm grosime.

Cartofi pai (fără ulei)

2. Albușul se bate până devine spumos.

3. Adăugați sarea, boia de ardei dulce, piperul negru, se amestecă.

Cartofi pai (fără ulei)

4. Cartofi să pun într-un castron adânc, se adauga albușul și se amestecă bine, astfel încât fiecare bucată de cartof să fie uniform acoperită cu albuș.

Cartofi pai (fără ulei)

5. Incalziti cuptorul la 200-220 grade. Puneți pe tavă hârtie de copt, așezați cartofii uniform și coaceți-i timp de 7-10 minute, apoi scoateți hârtia și lăsați să se coacă mai departe până se rumenesc.

Poftă bună!

Cartofi pai (fără ulei)

Sursa