Pentru mulți copii, pastele și crenvurștii reprezintă mâncarea preferată. Nu vom analiza astăzi de ce și cât de folositoare sunt acestea. Vă propunem în schimb să diversificați meniul de macaroane și crenvurști și să îi faceți micuțului o mică bucurie!
MOD DE PREPARARE
1. Îndepărtați pelicula de pe crenvurști, tăiați-i în câteva bucăți, în funcție de lungime. Străpungeți fiecare bucățică de crenvurst cu câteva fire de spaghete. Lucrați cu atenție, să nu rupeți pastele. Cantitatea de spaghete poate fi diferită, dar aveți grijă să fie suficientă, ca să obțineți o farfurie plină. Repetați procedura cu toți crenvurștii. Țineți cont de faptul că, de regulă, crenvurștii sunt destul de sărați, de aceea nu puneți multă sare la fiert.
2. Puneți „calamarii” obținuți în apa clocotindă. Pastele se vor înmuia treptat. Fierbeți până este gata. Scoateți crenvurștii și decorați cu ketchup. Copiii vor fi încântați!