Cumpărați batoane de brânză glazurate la magazin? Vrem să vă propunem o rețetă de pregătire a acestora în condiții de casă. Nu este nimic complicat… În schimb puteți experimenta cu umplutura, adăugând cacao, nuci, fructe uscate, fulgi de cocos etc. Lăsați imaginația să zboare!
MOD DE PREPARARE
1. Amestecați brânza, zahărul pudră, frișcă și extractul de vanilie. La dorință, pentru o consistență omogenă, puteți trece brânza printr-o sită.
2. Turnați brânza în forme dreptunghiulare de silicon și puneți-o la congelat. Pentru a scote mai ușor brânzelele, le puteți congela împreună cu bețișoare pentru înghețată.
3. La baia de abur, topiți separat ciocolata și untul de cacao, apoi amestecați-le. Scoateți batoanele de brânză din forme, acoperiți-le cu glazură, decorați-le cu laptele condensat și o frunzuliță de mentă.