Lista ingredientelor:
20-25 de aripi de pui, 4-5 cepe medii, 5 linguri de masă de miere, 2 linguri de masă de sos de soia, 1 ardei chili, o bucățică mică de rădăcină de ghimbir, 4-5 crenguțe de cimbru.
Modul de preparare:
Ceapa se taie, ardeiul se mărunțește, rădăcina de ghimbir se rade prin răzătoare! Toate ingredientele pentru marinadă se amestecă într-un bol. Aripioarele se pun într-un vas plat, deasupra se toarnă marinada, un pic se freacă cu mâinile. Se acoperă cu o bucată de peliculă și se pune la frigider pentru 24 de ore. Aripile se prăjesc pe gril sau se coc la cuptor cu funcția de gril timp de 25-30 de minute la temperatura de 200 de grade. Periodic, aripioarele se întorc și se ung cu marinadă cu ajutorul unei perii de bucătărie! Atâta tot!