mamaplus

Bărbatul care a răpit, violat și omorât cu bestialitate tânăra însărcinată din Orhei, trimis în judecată

-
//
02.08.2024

Urmare a investigațiilor penale sub conducerea Procuraturii raionului Orhei, bărbatul învinuit că a omorât cu deosebită cruzime tânăra însărcinată în vârstă de 19 ani, pe care a răpit-o dintr-o stație auto din orașul Orhei și violat-o, în aprilie 2024, a fost trimis pe banca acuzaților.

mamaplus

Acum, Judecătoria Orhei urmează să se pronunțe asupra probelor prezentate de procurori, inculpatul fiind pasibil de pedeapsa cu închisoarea de la 15 la 20 de ani sau detențiune pe viață.

În context, procurorii reamintesc faptul că bărbatul a răpit prin înșelăciune victima, care aștepta transport. După ce au parcurs o porțiune de drum prin oraș, acesta a plasat-o în  portbagajul mașinii, apoi a schimbat direcția de deplasare și a transportat-o la domiciliul lui din raionul Telenești. Inculpatul a violat-o, iar în dimineața următoarei zile, a transportat-o într-o fâșie forestieră din raionul Telenești, iar cu scopul de a ascunde urmele infracțiunilor comise, acesta i-a aplicat lovituri, inclusiv în regiunea capului până când victima a decedat.

Potrivit raportului de expertiză judiciară, inculpatul a fost declarat responsabil și că „nu suferea de maladie psihică cronică sau tulburare de personalitate.”

La solicitarea procurorilor, inculpatul continuă să fie plasat în arest preventiv, astfel încât să se excludă toate riscurile pentru înfăptuirea actului de justiției.