mamaplus

Ofertă de sărbători de la Synevo: analizele incluse în profilul hepatic-pancreatic pot fi efectuate la prețul de doar 330 de lei

0
//
30.12.2019

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate. Cineva își dorește minuni și magie, iar altcineva așteaptă întâlnirile cu familia, prietenii și oamenii dragi. De regulă, aceste întâlniri sunt însoțite de mese copioase, iar o astfel de încărcătură va afecta cu siguranță funcția organelor tractului gastro-intestinal, în special a ficatului și a pancreasului.

În contextul acestor evenimente, Laboratorul Medical Synevo recomandă un profil de teste: Profilul hepatic-pancreatic, la un preț special de sărbători - 330 de lei. Promoția este valabilă în perioada 24 decembrie 2019 - 31 ianuarie 2020.

La ce trebuie să se acorde atenție atunci când se face examinarea ficatului și pancreasului?

În cazul prezenței patologiilor acestor organe, există modificări caracteristice în compoziția biochimică a sângelui:

Verificarea periodică a principalilor parametri din sânge permite identificarea patologiilor ficatului și pancreasului în stadiile foarte timpurii ale bolii.

Fiecare dintre voi poate merge la oricare din Centrele de Recoltare ale Laboratorului Medical Synevo și cu doar 330 de lei aveți posibilitatea de a efectua analizele incluse în Profilul hepatic-pancreatic: amilază serică, lipază, glicemie, ALT, AST, bilirubină totală, bilirubină directă, bilirubină indirectă, GGTP.

Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon 079856990 sau puteți trimite un mesaj pe Viber sau WhatsApp la același număr.