mamaplus

Mergi la mare cu copiii? Ce medicamente ar trebui să conțină trusa de vacanță

-
//
06.07.2021

Vacanța de vară este întotdeauna o sărbătoare! De aceea, atunci când planificăm aventura mult așteptată, ar fi bine să pregătim totul din timp, pentru ca nimic să nu umbrească zilele de poveste, mai ales dacă intenționăm să mergem în vacanță împreună cu copiii.

Părinții ar trebui să pregătească trusa de vacanță cu o atenție deosebită, pentru că picii pot prinde destul de repede o răceală sau o angină, să se rănească sau să aibă o tulburare digestivă din cauza unor alimente noi. În acest caz, destul de relevante sunt medicamentele Heel. Ele sunt potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii. Au un profil de siguranță favorabil și conțin ingrediente naturale.

Pentru ca nimic să nu-ți știrbească din clipele frumoase de vacanță, pune în geanta ta de călătorie unguentul Traumeel S. Cunoști prea bine că odihna activă ar putea aduce la pachet mici vânătăi sau julituri, arsuri solare, sau chiar entorse. Unguentul Traumeel S poate fi soluția! Apropo, el este un remediu bun și pentru mușcăturile de țânțari.

Viburcol este indicat la maladiile asociate cu stări de neliniște și iritabilitate, cu, sau fără febră, în special la copii. Ca modalitate de susținere, utilizarea lui este indicată în tratamentul diferitelor infecții, dar și în perioadele de crize de nervozitate ale copiilor. De exemplu, dacă copilul este în perioada de erupție dentară sau are colici.

Comprimate Angin-Heel pot ajuta la eliminarea disconfortului din gât cauzat de băuturile reci sau de înghețată, de exemplu. Este bine știut faptul că în timpul vacanței la mare copiii consumă cantități nelimitate de înghețată și băuturi răcoritoare. Uneori și părinții procedează la fel…

Când ne pornim în vacanță, niciodată nu suntem siguri de condițiile meteo de pe litoral. Chiar dacă e vară, ar trebui să punem în geamantan și o hăinuță mai grosuță. Tot după acest principiu, niciodată nu cunoaștem ce fel de viruși noi, sau enteroviruși putem întâlni în calea noastră. Fie că răcim brusc, soluția poate fi Engystol.

Dacă cineva din adulți este predispus la vertijuri (rău de mișcare), luați un Vertigoheel! Medicamentul este indicat pentru amețeli de orice natură, inclusiv cele care apar în timpul călătoriei. Este bine tolerat și nu are efect sedativ și hipnotic.

Și, desigur, cum să mergeți în vacanță fără să testați întregul meniu pus la dispoziție, care este atât de ademenitor și apetisant? În acest caz vă îndemnăm să nu uitați acasă picăturile Nux vomica-Homaccord! Ele vor fi utile pentru eventualele tulburări digestive, sau alergii alimentare, care pot fi provocate de noua dietă alimentară (sosuri neobișnuite, fructe de mare, fructe exotice, prăjituri colorate, etc.) Nux vomica-Homaccord poate normaliza digestia ta!

Solicită medicamentele Heel în orice farmacie din țară și bucură-te de o vacanță plăcută! Fiți sănătoși!

mamaplus