Este celebră în toatăță lumea, dar asta nu a ajutat-o să scape de cea mai mare cumpănă a vieții sale. Cântăreața a suferit de cancer la sân. Avea doar 36 de ani în 2005, când a descoperit că suferă de această cumplită maladie.

Inițial, medicii i-au spus că este sănătoasă și nu trebuie să-și facă griji. Câteva săptămâni mai târziu, artista avea să descopere, la o simplă palpare, un nodul.

"Faptul că cineva poartă halat alb și dispune de tot soiul de instrumente medicale nu înseamnă neapărat că e atotștiutor și are dreptate cu tot ce spune," a povestit Kylie Minogue la Ellen Degeneres Show după aflarea diagnosticului, încurajând femeile să ceară o a doua opinie dacă simt că ceva este în neregulă.

Kylie a urmat un an de tratament, cu mastectomie parțială pentru înlăturarea tumorei maligne, urmată de opt luni de chimio și radio terapie. Solista a marturist că a fost o experiență traumatizantă și a comparat chimioterapia cu efectele unei bombe nucleare asupra organismului.

La 15 ani distanță de la acea experiență, Kylie s-a vindecat complet, dar boala i-a răpit șansa de a deveni mamă, așa cum visa.

"Mi-ar placea la nebunie să am un copil al meu, dar nu cred că se va întâmpla vreodată. După toate prin câte am trecut, mă refer la tratamentul anti-cancer, nu cred că mai pot concepe," dezvăluie Kylie Minogue.

Ajunsa la vârsta de 51 de ani, Kylie se bucură de statul de mătușă, datorită surorii ei care are doi copii.

"Anumite lucruri, pur și simplu, nu sunt scrise pentru mine. Nu poți să ai totul. Așadar, prefer să mă concentrez pe lucrurile pe care le am în loc de lucrurile pe care nu le am," a spus artista australiană, potrivit Daily Mail.

mamaplus