Alergiile sau infecțiile respiratorii ușoare pot da peste cap zilele de odihnă, evenimentele importante programate sau chiar vacanțele. Mai mult decât atât, unele afecțiuni provoacă probleme digestive, motiv pentru care administrarea de medicamente lichide sau siropuri devine, practic, imposibilă.

Inhalatorul manual de la brandul elvețian Rossmax este soluția perfectă pentru a acționa rapid și eficient în cazul unor infecții repiratorii sau alergii, indiferent că vă aflați acasă, la serviciu sau în drum spre mare. Acesta este compact și universal pentru toți inhalatorii cu doze măsurate de aerosoli, prescrise în mod obișnuit de către medici.

Aero Dispenserul Rossmax este dotat cu o supapă unidirecțională eficientă pentru inhalare și exalare. Camera este antistatică, ce reduce semnificativ aderența medicamentului de pereții acesteia, ceea ce facilitează și întreținerea dispozitivului. În plus, ajutajul dispune de un capac, ce protejează interiorul de praf și alte reziduuri.

mamaplus

Dispozitivul este ușor de folosit. Scoateți capacul de pe ajutaj și îmbrăcați masca fină, din silicon, pe care o puneți pe nas sigură. La capătul celălalt se cuplează inhalator dozator prescris de medic. După un puf din inhalatorul dozator, se inspiră aerosolii încet și adânc, cu reținerea respirației pentru 5-10 secunde, apoi se expiră. Numărul de pufuri și inspirații se vor indica de către medic, împreună cu rețeta pentru medicamentul care va fi utilizat.

Inhalatorul manual elvețian dispune de măști de diferite mărimi, astfel acesta poate fi utilizat atât pentru maturi, cât și pentru copii. În plus, procedurile nu sunt de lungă durată, nu produc zgomote, fapt ce-i convinge pe cei mici să le accepte mai ușor.

După fiecare utilizare e suficient doar să spălați dispozitivul cu apă caldă și detergent lichid și să-l uscați la aer liber.

O cameră care învinge dezavantajele volumului și al adaptării spray-urilor - Spacer-ul Rossmax.

Rossmax este unul dintre liderii mondial la capitolul tehnologie medicală și standarde de calitate.

Mai multe detalii despre Aero Dispenserul Rossmax găsiți AICI.