mamaplus

Doar în luna decembrie, la Synevo, poți câștiga un control gratuit al glandei tiroide

-
//
23.12.2019

Te simţi obosită, ai fluctuaţii de greutate, stări de iritabilitate sau palpitaţii? Acestea sunt doar câteva dintre simptomele care pot apărea în cazul unor afecţiuni ale tiroidei. Tocmai de aceea, Laboratorul Medical Synevo Moldova și Centrul Medical Medi Partner te invită să participi la un concurs special, care poate fi accesat AICI.

Câștigătorul va avea posibilitatea să verifice GRATUIT funcția glandei tiroide cu ajutorul profilului special creat.

Tiroida este o glandă endocrină ce se găseşte în partea anterioară a gâtului şi, la adulţi, are o formă ce poate fi comparată cu un fluture sau litera H. Principala sa funcţie este producerea hormonilor tiroidieni: T4 (tiroxina) şi T3 (triiodotironina).

Hipotiroidismul: Este o afecţiune a glandei tiroide caracterizată prin deficitul de hormoni tiroidieni. Se manifestă frecvent prin încetinirea activităţii fizice şi mentale. Principala metodă de detecţie a hipotiroidismului este reprezentată de determinările TSH-ului şi FT4.

Hipertiroidismul: Se caracterizează prin producţia excesivă de hormoni tiroidieni de către glanda tiroidă. Diagnosticul hipertiroidismului este confirmat prin teste serice: un nivel scăzut al TSH şi un nivel crescut al hormonilor FT3 şi FT4.

Nu rata șansa de a câștiga acest premiu valoros. Participă și tu la concurs - click AICI.