mamaplus

Olga Manciu vine cu replica: ”Schimbarea mea de look nu ține de plecarea soțului meu...”

-
//
16.11.2019

Zilele trecute, Olga Manciu a afișat o schimbare de look impresionantă. Ea a optat pentru o lungime mai scurtă a părului și un blond platinat cu nuanțe roz, care arată fresh și o prinde de minune. Se pare însă că această schimbare a stârnit reacții controversate și multe semne de întrebare...

Chiar dacă majoritatea urmăritorilor săi au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, între timp au apărut totuși și comentarii negative, în care se spune că Olga și-ar fi făcut schimbarea imediat după plecarea soțului său, iar distanța dintre ei ar avea cumva legătură cu gestul femeii.

MamaPlus.md a invitat-o pe Olga la o discuție de suflet, pentru a afla chiar de la ea ce simte în aceste momente și ce replică le dă celor care și-au făcut acest concluzii.

”Fiecare om trece prin diferite perioade în viața sa, iar dacă vine vorba de schimbări, femeile sunt mult mai pregătite pentru asta. 

Păcat că societatea noastră percepe anumite schimbări de look ca pe o stare depresivă, o căutare de o aventură nouă sau chiar o modalitate de a atrage atenția.

Eu, într-adevăr, am trecut prin tare multe perioade grele și... foarte grele, una din care a fost plecarea soțului meu. Dar, schimbarea mea de look nu ține de el. Prin absența lui fizică din viața mea de zi cu zi, mi-a dat de înțeles cât sunt de puternică și cât de multe pot să fac și cât curaj am.

Mi-am dat seama că eu m-am schimbat și am simțit asta pe pielea mea în acea dimineață.

Atunci când m-am trezit, am simțit că sunt fericită din toate punctele de vedere. Am alături oameni care mă susțin, mă iubesc și am sufletul plin de dragoste față de copii mei, de soțul meu; reușesc să le fac pe toate, îmi realizez visele, iar universul este alături de mine în orice clipă și am înțeles că sunt o curajoasă. Poate sună foarte narcisist, dar eu așa mă simt și mă mândresc cu asta. Sunt mândră de mine, mă iubesc, îmi place cum arăt. De ce nu? Femeia trebuie să se simtă bine cu ea însăși și dacă o schimbare de look este exact ceea ce de are nevoie, atunci eu încurajez toate femeile să o facă. Chiar dacă vrea să se tundă cheală – este treaba ei. N-ar trebui pe nimeni să intereseze cum vrea ea să-și trăiască viața.

Eu am învățat să fiu puternică, am învățat să zâmbesc, să spun ”mulțumesc” și să mă bucur de orice mi se întâmplă, chiar dacă apar și momente mai negative – ele fac parte din viața mea și știu că trebuie să le primesc cu capul sus. Nu vă fie frică de schimbări! Până nu veți încerca și nu veți experimenta în toate, nu veți ști ce vă poate face cu adevărat fericiți.”, a mărturisit Olga în exclusivitate pentru MamaPlus.md.

Olga Manciu este un speaker motivațional de succes, iar pe 18 noiembrie se va reîntâlni cu publicul care o admiră și o urmărește la un nou LIVE în care va vorbi despre puterea femeii – femeia în societate, femeia de acasă, femeia mamă, femeia muncitoare sau femeia prietenă.  

Amintim că soțul ei, Alexandru Manciu, a emigrat în Marea Britanie la începutul toamnei 2019. Olga și Alexandru sunt căsătoriți din anul 2011, iar în 2012 au devenit părinții gemenilor Matei și Damian. Patru ani mai târziu, familia lor s-a mărit cu încă un membru, un băiețel pe care l-au numit Vladimir.