mamaplus

Olga Manciu, iritată la maxim: ”Vă rog frumos, uitați-vă sub nasul vostru!”

-
//
20.12.2019

Enervată la culme, Olga Manciu a decis să facă un apel către toți urmăritorii săi de pe Instagram care îi transmit zilnic mesaje urâte sau indecente și mai ales sfaturi nesolicitate care țin de modul său de viață și aspectul fizic. Olga spune că răbdarea a luat sfârșit, iar mesajul ei este destul de categoric și direct.
 

Vă rog frumos, neîntrebați, nu vă permiteți niciodată să vă expuneți părerea. ”Îmi place/nu-mi place cum te-ai tuns, cum ți-ai făcut unghiile sau cum te îmbraci…” – nu trebuie vouă să vă placă! Fiecare din noi alege să trăiască așa cum îi place și să facă ce vrea. Eu am mai vorbit despre asta - nu suntem o bancnotă de o sută de euro să placem la toți. Nu vă mai expuneți părerea despre oamenii care nu au nevoie de ea.

Tare nu îmi place să văd mesaje private gen: ”Poate îți faci părul lung, pentru că nu îmi place cum îți stă cu părul scurt” sau ”poate nu te îmbraci în culoarea verde, pentru că îți stă urât…”

Păi cine sunteți voi? Eu nu îmi permit să fac lucrurile acestea și chiar vă rog să faceți la fel. Nu vă permiteți să comentați viața cuiva. Vă rog frumos, uitați-vă sub nasul vostru, pentru că nu e frumos să comentați sau să faceți deducții despre niște chestii despre care nu aveți idee. Mă irită și mă sufocă! Am fost cuminte, am răbdat, am înghițit, am tăcut, dar nu mai vreau. Mă simt atât de distrusă din cauza comentariilor, încât îmi vine să îmi șterg profilul de pe Instagram…

Menționăm că Olga Manciu este un speaker de succes și un influencer binecunoscut în mediul online de la noi. Totodată Olga este căsătorită cu interpretul Alexandru Manciu și au împreună 3 copii.