mamaplus

Miss World Canada 2021 este din Republica Moldova! Cum arată frumoasa câștigătoare

0
//
08.09.2021

Svetlana Mamaeva este originară din Chișinău, dar a emigrat în Canada acum 10 ani. Tânăra activează acolo în calitate de analist, dar se pare că între timp a făcut o adevărată pasiune pentru concursurile de frumusețe la care participă din anul 2018. Anul acesta este unul norocos pentru Svetlana, pentru că i-a adus marele premiu în cadrul concursului de frumusețe Miss World Canada 2021.

Svetlana Mamaeva a fost recunoscută de juriu drept ”cea mai frumoasă și mai deșteaptă fată” dintre 50 de participante la competiție. Acum, ea se pregătește să reprezinte Canada la concursul "Miss World", care va avea loc în luna decembrie.

"Tot ce fac, o fac din inimă. Atunci când faci ceva din tot sufletul, oamenii din jurul tău văd asta și îți plătesc cu aceeași monedă. În luna decembrie voi merge la concursul Miss World, care va fi organizat în Puerto Rico. Vor participa concurente din peste o sută de țări. Sunt fericită că voi fi la acest eveniment.", susține tânăra câștigătoare.

mamaplus

După ce a fost desemnată drept cea mai frumoasă și mai deșteaptă tânără din Canada, Svetlana Mamaeva urmează să participe la concursul "Miss World", care va avea loc în Statele Unite ale Americii.

În afara concursurilor de frumusețe, Svetlana Mamaeva duce o viață obișnuită. Muncește în industria business-ului și tehnologiei, și organizează acte de caritate.

"Este greu. Uneori îmi pare că nu fac față, dar de mică sunt foarte sârguincioasă. Îmi știu prioritățile: ce este pe primul loc, ce este pe locul doi. Calculez timpul așa, încât să fiu cu familia, cu prietenii. Reușesc să balansez între muncă și concursurile de frumusețe. Cât am posibilitate, încerc să reușesc peste tot.", a mai adăugat ea.

mamaplus