După expunerea îndelungată la soarele fierbinte și dogoritor al verii, tenul are nevoie de restabilire. Chiar dacă toamna este un sezon mai răcoros, cu umiditate ridicată, schimbările bruște de temperatură și vântul rece au un impact negativ asupra tenului. Aceste efecte negative pot fi evitate totuși, dacă ținem cont de câteva reguli speciale de îngrijire a tenului.

mamaplus

Îngrijirea completă a pielii pe timp de toamnă ar trebui să includă patru etape principale: protecție, nutriție, hidratare, tonifiere și curățire.

Cea mai importantă este crema hidratantă, pe care ar trebui să o folosești în timpul zilei. În această perioadă a anului, crema de zi este de neînlocuit, mai ales că odată cu încălzirea încăperilor, aerul din casă sau de la birou devine mai uscat, ceea ce înseamnă că pielea va avea nevoie de un plus de hidratare, ca să arate mereu impecabil. Pe lângă crema de zi, va fi nevoie și de o cremă de noapte nutritivă.

Numis Med prezintă o soluție perfectă pentru îngrijirea tenului sensibil, iritat, uscat sau deshidratat, mai ales pe timp de toamnă. Încearcă și tu crema pentru față cu Acid hialuronic și Uree 5%!

Numis Med Cremă pentru față de zi cu Uree 5% și acid hialuronic, 50 ml

mamaplus

Un produs special, recomandat pentru pielea sensibilă și extrem de uscată. Conține uree și acid hialuronic, componenți care contribuie la menținerea apei în epidermă. Previne apariția ridurilor și redă elasticitatea pielii. Totodată, crema are o textură lejeră și poate fi utilizată ca bază de machiaj.

Numis Med Cremă pentru față de noapte cu Uree 5% și acid hialuronic, 50 ml

mamaplus

Conținutul bogat de uree și acid hialuronic stimulează regenerarea pielii și se activează peste noapte, reconstruind astfel bariera de lipide de protecție. Pielea devine mai fermă și mai elastică. Ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii pe timp de iarnă, conține ceară de albini, care protejează pielea de factorii nocivi ai mediului (temperaturi scăzute, vânt, aer uscat). Crema nu conține parfum și este ambalată într-un flacon cu pompă, ceea ce face utilizarea comodă, sigură și igienică.

Ingrediente active:

Urea 5% - menține ingredientele hidratante în straturile profunde ale pielii. În plus, ea are un efect de emoliere asupra keratinei pielii, îmbunătățește elasticitatea și promovează descuamarea celulelor moarte din stratul cornos.

Lactat de sodiu - restabilește elasticitatea, asigură echilibrul hidrolipidic natural.

Glicerina - un ingredient bine tolerat, emoliază pielea aspră și uscată, asigură un efect hidratant de lungă durată.

Acid Hialuronic - redă elasticitatea pielii, hidratează intens, previne apariția ridurilor.

Unt de Shea - oferă pielii suplețe, emoliază și hrănește în profunzime, previne deshidratarea pielii.

Vitamina E - încetinește procesul de îmbătrânire, hidratarea pielea intens, reduce inflamația.

Panthenol - este utilizat ca agent de hidratare, are efect antibacterian și regenerant.

Ceara de albine - protejează pielea de factorii nocivi ai mediului, are proprietăți antibacteriene, anti-inflamatorii și antioxidante puternice.

Bisabolol - un ingredient natural calmant și antibacterian, reduce inflamația, stimulează regenerarea celulelor.

Squalane - un emolient compatibil cu cea mai sensibilă piele, reface bariera lipidică și hidratează în  profunzime.

Acum poți beneficia de o reducere de 30% la Numismed Cremă față cu acid hialuronic și uree 5% de zi sau noapte.

Promoția este valabilă în toată rețeaua Farmacia Familiei, pâna pe data de 31 octombrie 2019.