mamaplus

Cum a reușit Andra să dea jos 7 kilograme în două luni: ”Nu este un regim special”

-
//
04.02.2022

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o familie superbă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista are o siluetă de invidiat, după ce a reușit să slăbească 7 kilograme în doar două luni. Andra le-a dezvăluit și fanilor cum a scăpat de kilogramele în plus acumulate în perioada pandemiei. 

Deși a acumulat câteva kilograme nedorite în perioada pandemiei, Andra a găsit un truc simplu, care a ajutat-o să scape de 7 kilograme, în doar două luni. Mai exact, vedeta a înjumătățit toată mâncarea. 

”Trebuie să îți mărturisesc, că m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 Decembrie, am văzut că a slăbit în momentul acela vreo șase-șapte kilograme și am zis că dacă ea poate și eu pot. Așa că de la 1 Decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic am înjumătățit mâncare pe care o consumam într-o zi", a menționat artista.

Andra a povestit că în pandemie a mâncat foarte mult și nu s-a abținut de la absolut nimic, mai ales că a simțit că merită acest lucru, după 20 de ani de carieră. 

”Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite”, a mai spus vedeta.