mamaplus

Olga Manciu, mesaj pentru mame: ”Este normal să ai un pic de celulită sau grăsime...”

-
//
13.07.2021

Mama a trei băieți Olga Manciu este mereu sinceră cu comunitatea care îi urmărește activitățile pe rețelele sociale. Chiar dacă de mai bine de un an este stabilită la Londra și face uneori niște escapade la Chișinău, Olga își dorește să fie cât mai aproape de publicul său și de mămicile care o cunosc. Prin urmare, ea a decis să le transmită un mesaj cât se poate de motivațional despre acceptarea schimbărilor prin care trece corpul unei femei în perioada maternității și nu numai.

Pentru a fi cât mai sinceră cu internauții, Olga s-a filmat în fața oglinzii într-un costum de baie, demonstrându-și corpul, așa cum este el, la câțiva ani după cele două nașteri.

mamaplus

”Pe parcursul a 8 ani niciodată nu am apărut aici așa, dar astăzi am un mesaj special. Este normal să ai copii și burtă, piele. Este normal să ai sânii așa cum îi ai sau să nu-i ai deloc. Este normal să ai un pic de grăsime, un pic de celulită. Este absolut normal să ai patul neașternut sau o oglindă murdară. Important e să fii sănătoasă pe interior, să fii fericită pe interior.  Eu nu zic că trebuie de trăit în murdărie, dar prioritatea ești tu și apoi toate celelalte. La ce-ți mai trebuie un corp perfect, o casă perfectă, o relație perfectă dacă tu pe interior deloc nu ești perfectă. Fiți fericite așa cum sunteți. Vreau să vă îndemn să vă uitați mai des în oglindă și să vă spuneți ”Te iubesc!”, afirmă Olga Manciu.

Ea mai spune că femeile ar trebui să conștientizeze faptul că silueta poate fi menținută, transformată, schimbată, pe când sufletul are mai multă nevoie de grijă.