mamaplus

Diana Dumitrescu, despre rolul de mamă: „Viața cu un copil nu este deloc ușoară”

-
//
13.12.2019

Diana Dumitrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alin, partenerul său, cu care are un băiețel de câteva luni. Actrița a vorbit, în cadrul unui interviu, despre sarcină, depresia postnatală și experiența maternității.

În calitate de mămică, Diana are un program încărcat, însă fericirea pe care i-o oferă micuțul ei șterge toată oboseala.

„Carol este cel mai frumos lucru care mi s-a întamplat, însă viața cu un copil nu este deloc ușoară. Totul se complică, dar satisfacția pe care o ai când îți ții copilul în brațe șterge tot. Am zile mai liniștite și zile mai agitate, în funcție de câtă treabă am…”, spune Diana.

Actrița mărturisește că a avut parte de o sarcină fără complicații.

„Am avut o sarcină ușoară, fără grețuri sau pofte sau altfel de probleme. Singurele pofte au fost de călătorie și Alin mi le-a satisfăcut din plin.”

mamaplus

Diana spune că nu s-a confruntat cu depresia postnatală, deși știe că, din păcate, multe femei au parte de această manifestare în primele luni după naștere.

„Nu am avut depresie postnatală, Doamne Ajută. Dar, da, cred că femeile care se confruntă cu așa ceva ar trebui să caute sprijin, pentru binele lor și al copilului lor.”

De asemenea, vedeta vorbește despre cât de mult și-a dorit un copil, neavând speranța că va naște pe cale naturală.

„Încercam… dar nu mă mai așteptam să rămân pe cale naturală. Dar Dumnezeu e mare și a făcut o minune.”

Diana Dumitrescu va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie, întrucât acesta va fi primul Crăciun serbat în trei, cu soțul Alin și bebelușul Carol.

mamaplus