mamaplus.md

Detalii despre naștere, alimentație și alăptare de la Nata Albot

-
//
23.10.2018

De când a devenit mămică, Nata Albot își „răsfață” fanii cu poze și video-uri adorabile cu fiul său, Noah. Fondatoarea Klumea este la fel de activă ca și înaintea nașterii, atât în viața reală, cât și în cea virtuală. Recent, jurnalista le-a oferit prietenilor virtuali detalii despre maternitate și câteva recomandări despre alimentație și alăptare.

mamaplus.md

“Noah s-a născut de aproape 3,900 kg, iar tot procesul a durat 4 ore. Imediat după ce am născut, mi s-a pus copilul la piept. Când am fost transportată în cameră, după naștere, m-au învelit cu niște plapume calde. Am închiriat și un bandaj, de 40 de dolari, care ține tare bine copilul, chiar și atunci când te deplasezi. Pentru camera semi-privată în care am fost cazată, am plătit în jur de 90 dolari pe noapte”, spune Nata Albot. 

De asemenea, vedeta TV a vorbit despre obiceiurile sale alimentare și despre alăptare:

“Mănânc, am mâncat și voi mânca tot ce-mi poftește inima, nu-mi fac griji pentru colici, pentru gaze, cred că orice n-ar mânca mama, bebelușul oricum trece prin aceste chinuri firești. Le recomand mamelor să consume fibre, deoarece acestea vă vor ajuta să preveniți constipația. Evitați făinoasele, zahărul, reduceți carbohidrații și mâncați cât mai multe fibre și proteine vegetale.

Am alăptat toți copiii și credeam că știu totul despre asta, iar acum mi-am dat seama că, de fapt, nu cunosc nimic. Până acum am alăptat greșit. Un consultat în alăptare mi-a arătat cum trebuie să o fac și mi-a spus că nu este normal să ai dureri în timpul alăptării. Informați-vă bine la această temă, ca ulterior să vă puteți bucura din plin de acest proces.”