mamaplus

WWW.ADELUN.MD. Comandă produse online rapid și în condiții sigure

-
//
02.07.2020

Noi am putea numi câteva motive pentru care este avantajos să faci o comandă online cu livrare la domiciliu, dar le vom prezenta pe cele principale: economisirea timpului și siguranța personală. Este valabil în special în cazul mâncării, când trebuie să mergeți aproape în fiecare zi la supermarket.

Pentru a facilita cumpărăturile, vezi noul serviciu al companiei Adelun Distribution. Cu ajutorul acestuia, poți minimiza ieșirile la magazin și poți rude semnificativ timpul petrecut acolo. Tot ceea ce ai nevoie va fi livrat acasă, conform măsurilor de protecție.

Ce să cumperi pe adelun.md?

Produse de băcănie

Măsline și olive Black Gold și Lider, făină Grand Mersi și Затейница, paste Barilla, Grand Mersi și Sofi, crupe și mixuri de condimente Смачна кухня, cereale și terciuri Царь, ulei de măsline - întregul sortiment și prețurile le găsești aici.

mamaplus
mamaplus

Ketchup, maioneză, sosuri și condimente

Muștar de miere, sosuri mango-chili și Salsa „de foc”... Sună ca o melodie. Nu în zadar, cu sosurile, maioneza și muștarul TM Щедро, bucatele tale vor „suna” mai bine. La fel ca și cu o colecție bogată de mirodenii și condimente produse de marca ucraineană Смачна кухня. Alege pe placul tău aici.

mamaplus

Torturi și prăjituri Colibri

Nu trebuie să refuzi un desert într-o perioadă atât de dificilă. O porție de serotonină va fi benefică pentru mulți dintre noi! Important e să nu fii zgârcit și să te împarți la timp cu oamenii dragi. Torturile pot fi comandate aici, prăjiturile - aici.

mamaplus

Dulciuri

Napolitane și batonașe de ciocolată Ani, gumă de mestecat turcească și bomboane, halva rusească cu nuci și stafide Prince of Persia, un sortiment bun de biscuiți și gogoși Colibri, dar și alte produse de patiserie pot fi comandate aici.

mamaplus

Băuturi nealcoolice

Ceai și cafea Richfield, cacao, sucuri, ceai rece și băuturi carbogazoase Rauch, limonadă și Crem-Soda cu gust din copilărie de la Евроторг, energizante pentru cei care au nevoie de o gură de revigorare, un răcoritor must have pe timp de căldură aici.

mamaplus
mamaplus

Alcool

Pentru serile care nu mai sunt leneșe - un pahar de bere mexicană Modelo, cidru de mere Tempt sau chiar șampanie franceză Ayala, cu o istorie romantică și complicată. O selecție bogată de bere găsești aici, iar șampanie poți comanda aici.

De asemenea, dacă planifici un picnic cu grătar și bere rece, nu uita de gustări - cipsuri, pesmeți, nuci, dar nici de cărbuni și lemne de foc pentru grătar.

mamaplus

Cum poți plasa o comandă?

Colectează un coș cu produsele de care ai nevoie, indică în formularul cererii datele personale. Operatorul te va contacta în următoarele ore de lucru și va concretiza detaliile comenzii. Plata se efectuează în numerar în momentul primirii produselor.

Menționăm că, compania asigură livrarea produselor doar în raza municipiului Chișinău.

Condiții de livrare

Aritmetica de livrare a companiei adelun.md este simplă:

- pentru comanda de până la 300 de lei, livrarea costă 40 de lei;
- pentru comanda de peste 300 de lei, livrarea este gratuită.

Fiecare livrare este însoțită de toate certificatele necesare calității produselor. Curierul poartă echipament de protecție, ceea ce înseamnă că, comanda nu va fi doar gustoasă, ci și absolut sigură.

Ai grijă de tine - comandă produse online!

Compania Adelun Distribution oferă servicii calitative de distribuire, transportare și depozitare a produselor și totodată online și offline marketing pentru o serie de mărci comerciale din Republica Moldova.

Adresa: Chișinau, str. Bernardazzi, 51
Telefon: (+373) 60 116 907
E-mail: livrare@adelun.md
Facebook
Magazin online
Site