mamaplus.md

Simte magia sărbătorilor de iarnă cu un tort exclusiv de la Colibri

-
//
03.12.2018

Magia sărbătorilor de iarnă se face tot mai simțită atât pe străzile din oraș, cât și în locuințele oamenilor. Aceștia au început să-și decoreze casele, să împodobească pomul de Crăciun și să facă meniul pentru sărbătorile de iarnă.

mamaplus.md

Crăciunul este perioada tradiţiilor și a obiceiurilor transmise din generaţie în generaţie. Colindul, scenetele cu motive religioase şi mesele bogate sunt nelipsite în toate colţurile ţării.

Și pentru că la masa de sărbătoare toți vor aștepta un desert delicios, îi poți impresiona pe invitați cu un tort parcă rupt din poveștile cu Moș Crăciun. De asemenea, torturile cu motive de sărbătoare, pot fi oferite în dar oamenilor dragi.

mamaplus.md

La cofetăria Colibri găsești un asortiment bogat de torturi exclusive, făcute la comandă, care redau perfect magia sărbătorilor de iarnă. Pe lângă faptul că sunt extrem de frumoase și deosebite, torturile la comandă de la Colibri sunt și foarte gustoase, create din produse de cea mai înaltă calitate.

Un mare avantaj al torturilor la comandă de la Colibri este faptul că poți alege umplutura preferată, în funcție de preferințele tale.

Poți opta fie pentru un pandișpan alb însiropat, cu frișcă bătută și fructe exotice, fie pentru blat de ciocolată, cu cremă de smântână și adaos de pomușoare, fie pentru  pandişpan din unt cu cacao, cremă din smântână, vişine și sufleu cu adaos de ciocolată. În total, sunt 23 de feluri de umplutură, una mai delicioasă ca alta.

Compania Colibri este întotdeauna pregătită pentru orice sărbătoare din casa ta!

mamaplus.md

www.colibri.md

Adresa:

bd. Moscovа, 11/5

Telefon:

068 140 003, 068 077 077