mamaplus.md

Produsele care ne ucid încet, dar sigur

-
//
23.01.2019

Pentru o sănătate de fier, trebuie să avem o alimentație corectă și diversificată. Din meniul nostru zilnic, n-ar trebui să lipsească fructele și legumele. Însă, mulți dintre noi cad pradă produselor nesănătoase din comerț, care ne scurtează viața.

mamaplus.md

1. Glutamat de natriu. Produsele care conţin aditivul E326 cauzează  dependenţă. Acum, acest aditiv se adaugă în produsele cele mai neaşteptate, pentru a forma o dependenţă la populaţie.

2. Îndulcitorii.

3. Trans-grăsimile. Untul cu un conţinut de grăsimi mai mic de 72% nu trebuie consumat, deoarece reprezintă trans-grăsimi.

4. Peştele sărat în ambalaj din plastic. Peştele sărat se păstrează un timp scurt şi numai în ulei.

5. Arahidele. Acesta este un produs modificat genetic cu implantarea genei de petunie, ca să nu fie atacat de insecte.

6. Beţișoarele de crab (soia obişnuită cu aromă de crab).

7. Cereale şi crupe cu arome şi coloranţi, identice celor naturale.

8. Parizer fiert. Este fabricat din soia, include grăsime şi piele, care este camuflată cu arome de carne şi condimente.

9. Şuncă. Nu trebuie să fiţi duşi în eroare de aspectul natural al acestor produse, producătorii au învăţat să trişeze şi aici. Ei pompează într-o bucată mică de carne gel, care măreşte produsul.

10. Produsele lactate cu termen lung de păstrare. 

11. Maioneza.

12. Carnea de pui. Mai ales este dăunătoare pentru bărbaţi, deoarece conţine o mulţime de hormoni.

13. Brânza topită. Nu este absorbită de organism, sedimentându-se în organism.

14. Ceaiurile aromate. În ele se adaugă o mulţime incredibilă de coloranţi şi acizi.

15. Maioneză, ketchup, sosuri.

16. Chipsuri de cartofi, pesmeţi.

17. Suc în ambalaj de carton. Nu poate fi vorba de nici un fel de sucuri naturale! În natură nu există atîtea fructe pentru a produce o astfel de cantitate de sucuri.

Sursa