mamaplus

Premium Cake de la Colibri: pentru prima oară în Moldova a fost lansată o gamă de torturi mousse

-
//
13.12.2019

Noua gamă de torturi fine pe bază de mousse de la Colibri te va cuceri din prima, pentru că sunt executate manual, cu multă grijă, de către cofetari.

 ARTĂ ÎNALTĂ ÎN COFETĂRIE

Torturile pe bază de mousse reprezintă un trend actual care provine din Franța. Ele fac parte din arta înaltă în cofetărie și sunt foarte apreciate datorită aspectului și design-ului atractiv. Este vorba și de torturile pe bază de mousse Gustopere sau Fresie – în glazura oglindă a acestora poți să-ți vezi reflexia și marea dorință de a le savura cu plăcere. Totodată, torturile mousse cu caramelă sau cu ciocolată te vor încânta cu gustul lor catifelat și nemaipomenit de cremos.

Cu siguranță gustul este primordial atunci când vine vorba de torturi. Tocmai de aceea, cofetarii de la Colibri au grijă să ofere de fiecare dată cele mai bune combinații de gusturi și texturi – asorti de pomușoare, pere, coacăză, caramelă, vanilie și ciocolată. Toate ingredientele sunt 100% naturale.

În gama de torturi mousse au fost lansate 5 produse noi:

Gustopere

mamaplus

Pandișpan alb, cremă pe bază de Mascarpone și smântână naturală, pere în caramelă și nuci. Un desert aromat, cu un aspect luminos, care va rămâne în memorie încă multă vreme, datorită postgustului său unic.

Frezie

mamaplus

Pandișpan alb, cremă pe bază de smântână naturală cu adaos de pomușoare (zmeură, coacăză, căpșună) – un tort deosebit, care atrage toate privirile. O alegere ideală dacă mergi în ospeție și vrei să surprinzi gazdele cu un desert delicios.

Mousse de coacăză

mamaplus

Pandișpan aerat, mousse de vanilie și coacăză – un aspect frumos, un gust fin cu o notă ușor acrișoară și ingrediente 100% naturale, cum e în cazul tuturor torturilor mousse Colibri. Desertul perfect pentru un minut de răsfăț!

Mousse de caramelă

mamaplus

Mousse de caramelă și vanilie, cu adaos de alune de pădure în caramelă sărată și decorat cu velur de ciocolată, care se îmbină perfect cu pandișpanul aerat. Acest tort îi va încânta pe iubitorii de nuci.

Mousse de ciocolată

mamaplus

Pandișpan de ciocolată, cu mousse de vanilie, caramelă și ciocolată – unic și intens. Dacă îți place ciocolata, vei aprecia pe deplin acest desert și vei cere încă o felie…

DETALIILE CONTEAZĂ

Fiecare tort din gama Premium Cake este o adevărată operă de artă, pentru că sunt produse, decorate și ambalate manual. Odată cu lansarea noii colecții de torturi, Colibri a creat și un nou sistem de ambalare care este gândit până la cele mai mici detalii.

Cutiile sunt confecționate din material ecologic. Este vorba despre cartonul gros, care are un impact redus asupra mediului și arată foarte bine.

Colibri are grijă nu doar de aspectul ambalajului, ci și de utilitatea acestuia. Acum nu este necesar să scoateți tortul din ambalaj și să-l puneți pe o farfurie specială sau să-l tăiați direct în cutie, ceea ce este destul de dificil. Noul ambalaj se desface foarte ușor, astfel încât tortul rămâne neatins, pe un suport frumos care poate fi servit imediat.

Recomandarea Colibri: ar fi bine să serviți tortul mousse rece, pentru că doar așa veți simți pe deplin gustul său unic și intens.

Noua gamă de torturi mousse de la Colibri este disponibilă în vânzare doar în rețeaua de supermarketuri Kaufland și Linella.

Mai multe informații și detalii despre aceste produse și alte deserturi Colibri, găsești aici:
SITE
Facebook
Telefon: 068 077 077