mamaplus

Andreea Marin a dezvăluit alimentul cu care a slăbit 7 kilograme: ”Ține loc de pâine”

-
//
01.07.2022

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a declarat recent cum a reușit să slăbească șapte kilograme. La cei 47 de ani, vedeta Andreea Marin are o siluetă demnă de invidiat pe care multe femei şi-o doresc. Frumoasa vedetă de televiziune face nenumărate sacrificii pentru sănătate. De exemplu, ea renunțat la un aliment pentru a sta bine la capitolul kilograme.

La fel ca în orice dietă, totul ține de sacrificii, pe care le-a făcut și Andreea Marin pentru a avea o siluetă de invidiat. Și ca în orice dietă, orice aliment la care renunți poate fi înlocuit de un altul mai sănătos. Vedeta TV povesteşte că ea consumă destul de des caș și nu ar putea să renunțe niciodată la el, deoarece o ajută foarte mult. De altfel, brânza este și cea care a înlocuit pâinea.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit Andreea Marin.

Prezentatoarea TV a mai spus că a renunțat și la dulciuri, pierzând astfel șapte kilograme. Ea consideră că nu există nu se poate și are foarte multă voință să facă orice își propune.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ți s-ar spune într-o zi, de către un medic, Doamne fereşte, nu ne dorim asta, că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voință să fac asta. E o mare diferență”, a continuat ea.

Cum a slăbit Andreea Marin șapte kilograme

Andreea Marin a declarat că a urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriționist și a ajutat-o extrem de mult să slăbească. De la începutul anului a reușit să elimine șapte kilograme.

„Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriționist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după rețete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut şapte kilograme. Acum, la începutul anului ăsta. Şi continui, nu mă las”, a spus Andreea Marin.