mamaplus.md

Moldova, vedetă într-o revistă germană

-
//
31.10.2018

Republica Moldova este „citită” pe filele unei reviste din Germania. Tradusă în limbile engleză, chineză și rusă, publicația a dedicat un număr special țării noastre, cu tot ce are ea mai frumos, scrie zugo.md

www.noi.md
www.noi.md

Revista „Clan” este distribuită în camere de comerț și industrie, sedii ale companiilor, rețele hoteliere, săli VIP din aeroporturi. În numărul din această ediție, este apreciată cultura Moldovei, tradițiile interesante și de apreciat.

„Revista are 60 de pagini și o calitate impecabilă. Îi multumesc mult prietenului meu, baronul von Bossner, pentru sprijinul acordat în apariția acestui număr special”, a scris ambasadorul Republicii Moldova la Berlin, Oleg Serebean, pe pagina sa de Facebook.

În revistă se descrie mâncarea preparată aici ca fiind una „gustoasă, originală, variată și foartă sănătoasă, dat fiind faptul că este naturală și vegetală”. Printre pagini, prin fotografii și cuvinte alese sunt specificate cele mai legendare și istorice locuri, ce merită de vizitat, cum ar fi: Orheiul Vechi, Țipova sau Saharna.

www.noi.md
www.noi.md
www.noi.md
www.noi.md

Sursa: zugo.md