mamaplus

(VIDEO) Momentul în care un tată și cei doi copii ai săi sunt spulberați pe trecerea de pietoni de un TIR

-
//
20.04.2023

Imagini cumplite surprinse în Iași, unde un copil de trei ani a fost ucis iar altul de șase ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost loviți puternic de un TIR. Cei doi minori erau însoțiți de tatăl lor, pe trecerea de pietoni din apropierea grădiniței, unde voiau să ajungă.

Șoferul camionului a oprit inițial la trecere pentru un pieton care venea din stânga, dar nu i-a mai observat pe cei trei care veneau din dreapta, și a pornit mai departe. Astfel a trecut practic peste ei, scrie realitatea.md. 

O cameră de supraveghere a surprins momentele tragice. În imagini se vede cum tatăl și cei doi copii de trei ani, respectiv șase ani au ieșit din cabinetul medicului de familie și au vrut să traverseze trecerea de pietoni. În acel moment, șoferul TIR-ului a oprit, așteptând să treacă un pieton din stânga lui, însă nu s-a uitat în dreapta, de unde veneau cei trei. Astfel i-a lovit din plin. Lovitura i-a fost mortală băiețelului de trei ani. Fratele lui, de șase ani, și tatăl au fost transportați la spital.

”Au fost direcționate două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat, echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic și două echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași”,  a declarat George Onofreiasa purtător de cuvânt ISU Iași.