mamaplus

Theo Rose, gest impresionant pentru un copil provenit dintr-o familie defavorizată. Cum l-a ajutat artista pe Florinel de pe Tik Tok

-
//
13.06.2023

Theo Rose se pregătește să nască în orice moment, cu toate acestea, artista reușește să-și facă timp și pentru acte caritabile. Cântăreața de 25 de ani și partenerul ei, Anghel Damian, au decis să ajute un copil devenit viral pe Tik Tok, după ce au observat talentul actoricesc al băiatului. Iată gestul făcut de cei doi!

mamaplus

În urmă cu ceva timp, Theo Rose a descoperit în mediul online un copil pe nume Florinel, care creează videoclipuri amuzante pe Tik Tok. Cu un talent actoricesc evident, copilul  a fost apreciat imediat de cântăreață, care a decis să împărtășească descoperirea cu partenerul ei, Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”. Impresionat la rândul lui de modul în care băiețelul își recita discursul, regizorul a decis să-l invite să joace în noul sezon al serialului, scrie protv.ro.

Pentru a marca acest moment, Theo Rose a împărtășit povestea cu fanii ei din online, prin intermediul unui clip filmat pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”. Aceasta le-a dezvăluit că viitorul sezon va avea un nou personaj – jucat de un băiețel cunoscut drept „Florinel de pe Tik Tok”-, a vorbit despre situația sa financiară precară, precum și despre modul în care și-a învățat cu sârguință replicile. Ba mai mult, în clipul publicat pe Tik Tok și Instagram, artista i-a făcut și o surpriză acestuia, cu ocazia zilei sale de naștere.

Vezi videoul AICI.

„O bucurie de copil. Când l-am sunat cu Anghel să-l întrebam dacă vrea să joace în serial era la muncă, pe câmp. Trăiește cu entuziasm zilele de filmare. E bucuros când îi întâlnește pe actori. Toată echipa îl iubește. Vi-l mai arăt. Din păcate a trebuit să șterg primul clip pe care l-am postat cu Florinel. Ideea e că vrea să rămână amintirea asta cu Florinel, așa că o s-o iau de la capăt și o să vă spun că probabil îl știți pe Florinel.

Probabil că m-ați văzut măcar o dată imitându-l pe TikTok. Eu l-am descoperit acolo, i l-am arătat lui Anghel, iar Anghel a hotărât să-l sunăm și să-i propunem un rol în serial în sezonul 3”, a spus Theo Rose în prima parte a clipului cu Florinel.