mamaplus

Sfatul pe care Maria Sharapova l-a oferit tuturor mamelor, după ce a ajuns "de nerecunoscut" la 36 de ani

-
//
26.05.2023

Maria Sharapova (36 de ani) s-a retras din tenis la începutul anului 2020, iar peste doi ani și jumătate a devenit mamă pentru prima oară. 

mamaplus

Legendara jucătoare i-a dăruit un băiețel omului de afaceri britanic Alexander Gilkes, numit Theodore. Admiratorii fostei sportive cred că, față de momentul în care se afla în activitate, rusoaica arată astăzi "de nerecunoscut".

Sfatul pe care Maria Sharapova l-a transmis tuturor mamelor

Recent, "Masha" a acordat un interviu în care a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă. Printre altele, rusoaica le-a oferit tuturor mamelor un sfat prețios. 

"Multă lume crede că e doar despre bebe, dar pentru ca el să se simtă cel mai bine, dar trebuie să ai și tu grijă de tine. Prima dată ca mamă e foarte ușor să uiți de tine. 

Fii blândă cu tine! Când trebuie să ai grijă de cineva, cred că faci o treabă mai bună atunci când te îngrijești și pe tine. Uneori îmi mai flexez bicepșii, nu e cine știe ce, dar măcar fac mișcare. 

Cu cât te simți mai tânără și în formă, cu cât mintea și corpul sunt cum trebuie, cu atât mai mult vei proiecta asta și asupra celor din jur", a spus Sharapova, conform Sports Skeeda

Sursa