mamaplus

La 70 de ani, Richard Gere a devenit tată pentru a treia oară

-
//
23.04.2020

Celebrul actor american Richard Gere își ține în brațe cu mândrie cel de-al treilea moștenitor. Soția sa a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, însă cei doi au preferat să țină secret marele eveniment, scrie publicația spaniolă Hola!.

Este al doilea copil al lui Richard Gere cu actuala sa soție, activista spaniolă de 37 de ani Alejandra Silva, primul copil al cuplului fiind tot un băiețel, născut în februarie 2019.  Richard și Alejandra s-au căsătorit civil în Spania, apoi au făcut nunta la New York.

Actorul american mai are un fiu în vârstă de 20 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani. Richard Tiffany Gere s-a născut pe 31 august 1949 în Philadelphia, statul Pennsylvania, SUA și a devenit celebru, după ce a jucat în filme precum “American Gigolo”, “Ofițer și gentleman”, “Afaceri interne”, “Chicago”, “Sommersby” și, în special, “Pretty Woman/ Frumușica”. În 1999, revista People l-a numit pe Richard Gere “Cel mai sexy bărbat în viață”.