mamaplus

Julia Roberts și Danny Moder sărbătoresc 20 de ani de căsnicie (FOTO)

-
//
07.07.2022

Julia Roberts și Danny Moder sunt în culmea fericirii. Cuplul a sărbătorit împlinirea a 20 de ani de căsnicie, iar actrița a marcat marele eveniment printr-o fotografie de colecție. Vedeta în vârstă de 54 de ani, a împărtășit cu fanii o imagine adorabilă în care se sărută cu partenerul ei.

În descrierea postării de pe Instagram, Julia a arătat că relația lor este la fel de puternică și acum precum era atunci când s-au căsătorit, în urmă cu 20 de ani.

mamaplus

În urmă cu ceva timp, Julia Roberts a dezvăluit că secretul căsniciei lor de lungă durată este tocmai faptul că „nu se pot opri din sărutat”. Ea a spus că „două chiuvete în baie și multe săruturi” sunt cheile unei relații de succes.

Cuplul s-a căsătorit în 2002, iar pe parcursul celor 20 de ani de mariaj, cei doi au trei copii: o fată, Hazel, și un băiat, Phinnaeus, gemeni în vârstă de 17 ani, și un fiu, Henry, de 15 ani. Pe lângă faptul că ea și Danny își sărbătoresc cea de-a 20-a aniversare, este o perioadă foarte interesantă și pentru gemenii lor, care se pregătesc să înceapă facultatea. Julia s-a destăinuit în legătură cu mersul acestora la facultate într-un interviu recent.

„Este foarte emoționant și nu am fost suficient de norocoasă să am o experiență la facultate. Așa că să văd cum se întâmplă pentru ei este cu adevărat fascinant. Și da, sunt, sunt încântată pentru ei”, a spus actrița.

mamaplus