mamaplus

Gabriela Damir și mama ei, într-un pictorial de colecție: ”Mama le lecuiește pe toate…”

-
//
04.11.2021

Deși se văd destul de rar, pentru că Ina Damir este stabilită în Italia de ani buni, Gabriela și mama ei savurează din plin clipele în care sunt împreună. Pentru că Ina se află în prezent la Chișinău, cele două au profitat de această ocazie și au realizat un pictorial nou mamă-fiică demn de toată admirația. Majoritatea urmăritorilor Gabrielei au remarcat asemănarea izbitoare dintre ele.

mamaplus

Gabriela și Ina au optat pentru ținute all black identice, completate de bocanci. 

mamaplus

Ina Damir a fost prezentă și la nunta fiicei sale, care a avut loc în luna septembrie. Gabriela nu a ezitat să scrie și câteva rânduri frumoase adresate mamei sale.

”Mama este viata. Mama este dragostea. Mama este alinarea. Mama este omul către care alergi atunci cand ai necazuri….da, mama le lecuieste pe toate… Mama în viata e doar una. Mama este puterea. Mama mea.”, scrie bloggerița în dreptul imaginilor.

Menționăm că Gabriela Damir mai are patru frați și surori. Doi dintre ei, Roberta și Damiano, sunt din noua căsnicie a mamei și locuiesc în Italia, iar ceilalți doi sunt gemenii Artiom și Michelle, din actuala căsnicie a tatălui ei Dorin Damir cu interpreta Larisa Busuioc.

mamaplus
mamaplus