mamaplus

Fiul lui Kate Middleton a rostit primul său cuvânt. Nu o să-l ghicești din prima!

-
//
09.12.2019

Kate Middleton este nu doar ducesă, ci și o mamă extrem de ocupată, cei trei copii ai ei răpindu-i tot timpul liber. Recent, Ducesa de Cambridge a dezvăluit pentru prima oară că Prințul Louis a început să vorbească. Culmea e că nu „mama” este cuvântul lui preferat

Recent, Prințul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, a împlinit 20 de luni, iar mama lui, Kate Middleton, a dezvăluit că puștiul a devenit extrem de „lipicios”, dar și vorbăreț. Dat fiind că ceilalți doi copii ai ei, George (6) și Charlotte (4), sunt deja la școală, ducesa profită de această fază adorabilă din viața fiului ei, care pare că nu vrea să se mai despartă de mama lui.

Aflată în Buckinghamshire, lângă Londra, unde a vizitat o fermă de brazi de Crăciun, Ducesa de Cambridge le-a povestit părinților și copiilor participanți la eveniment despre Prințul Louis, mezinul familiei, care în luna aprilie va împlini 2 ani. Kate Middleton a relatat, amuzată, că Louis a devenit extrem de atașat de ea și că vrea să o urmeze peste tot pe unde se duce. Atunci, unul dintre copiii din public a zis: „Me! Me!” (Eu! Eu!), în timp ce ridica mânuța pentru a-i atrage atenția ducesei.