mamaplus

Doi părinți şi-au scos copiii din maşină ca să întrețină relații sexuale, într-un parc

-
//
21.12.2021

Doi părinți au fost arestați după ce au fost surprinşi lăsându-şi cei doi copii, de 2, respectiv 5 ani, să plângă pe lângă maşina familiei, în timp ce aceştia întrețineau relații intime în interior, pe bancheta din spate.

Țipetele și plânsul a doi copii, într-un parc din La Plata, Argentina, au generat atenția oamenilor care se aflau în zonă. Căutând să afle ce se întâmplă cu cei mici şi de unde vin zgomotele, mai mulți localnici au rămas şocați să vadă că minorii fuseseră scoşi din maşină de părinți pentru a întreține relații sexuale.

Un trecător a surprins întreg momentul şi a alertat autoritățile. În imagini fata de 5 ani şi fratele ei de 2 ani plâng şi le cer să îi lase să intre în maşină. Cei mici îi privesc pe părinți pe geam, în timp ce aceştia continuă fără nonşalanță. Băiatul de doi ani încearcă de câteva ori să deschidă uşile Peugeot-ului şi îi mai roagă de câteva ori să îl lase să urce, dar nu este ascultat.

Cei doi protagonişti au fost arestați şi duşi la secție

Episodul a fost filmat și încărcat pe rețelele de socializare, unde au apărut nenumărate comentarii care blamau acțiunea părinților.

Scenele revoltătoare care s-a petrecut în parcul Pereyra Iraola nu au rămas netaxate. Persoana care a filmat evenimentul și a relatat cele întâmplate a precizat că în zonă nu erau polițişti, dar a contactat imediat autoritățile pentru a-i denunța pe cei doi protagonişti înfierbântați.

În cele din urmă, polițiștii au ajuns la fața locului și au oprit “spectacolul” părinților, la care asistau deja mai mulți trecători. Au fost aduşi la secție, dar ulterior eliberați, însă nu este exclusă o viitoare anchetă pentru neglijența minorilor.