Cititorii şi cititoarele blogului orheianca.eu, vreau să vă cunosc {Concurs}

Cititorii şi cititoarele blogului orheianca.eu, vreau să vă cunosc {Concurs}

-
//
19.05.2017

Dacă ai deschis acest articol, automat devii cititorul (cititoarea) blogului :), iar pentru asta îţi mulţumesc!

Cititorii şi cititoarele blogului orheianca.eu, vreau să vă cunosc {Concurs}

Orheianca.eu este un blog de travel şi lifestyle al Svetlanei Matvievici, care scrie despre locuri frumoase, oameni pozitivi şi activităţi interesante. Este un blog pozitiv, care vrea să inspire cât mai mulţi oameni, să descopere partea frumoasă a lumii şi să trăiască viaţa din plin!

Pe 23 mai 2017 se fac 3 ani de când a apărut acest blog în mediul online şi cu această ocazie m-am gândit să vă pregătesc un super cadou pentru voi.

Pentru că vă apreciez şi vă sunt recunoscătoare pentru faptul că îmi apreciaţi activitatea, mă citiţi şi mă sustineti, vreau să ofer un cadou cu totul special celui mai norocos dintre voi  ;).

Nu vă pun să daţi like&share (dacă mă urmăriţi, atunci deja aţi dat like la pagina orheianca.eu de pe facebook).

Tot ce trebuie să faceţi este să scrieţi un comentariu direct pe blog sau pe pagina de facebook, în care să răspundeţi la 3 întrebări:

  • Cine sunteţi şi ce pasiuni aveţi?
  • Cum şi când aţi descoperit blogul?
  • Ce vă place să citiţi aici (puteţi pune link-uri cu articolele preferate)?
  • Ce sugestii aveţi pentru viitor?

Câştigătorul sau câştigătoarea va fi ales/aleasă prin tragere la sorţ, pe 23 mai, seara.

Premiul va fi un zbor cu balonul! Cadoul este oferit de către Clubul Sportiv „Aerobis”. Zborul se va efectua în perioada 25-28 mai, în cadrul Festivalului Baloanelor cu Aer Cald „Aerobis Balloon Fiesta 2017”, care va avea loc la Orhei.

În al 4-lea an, veţi putea citi pe blogul orheianca.eu, mai multe despre turismul de aventură, câteva poveşti despre istoria turismului din Moldova, invitaţii şi recenzii la evenimente, poveşti ale oamenilor „cu beculeţe aprinse”, dar şi articole complexe despre evoluţia destinaţiilor turistice, pe parcursul acestor 3 ani.

Vă pregătesc mai multe evenimente la care veţi putea participa şi multe alte surprize.

Vă mulţumesc că faceţi parte din comunitatea orheianca.eu! Vă invit să rămâneţi alături de mine şi în următorii ani  ;)!

Sursa: orheianca.eu